Οι πολίτες μιλούν για τον Παναγιώτη Στυλίδη: «Πρώτα άνθρωπος και μετά γιατρός» (vid)

Οι πολίτες μιλούν για τον Παναγιώτη Στυλίδη: «Πρώτα άνθρωπος και μετά γιατρός» (vid)

Σεπτέμβριος 30, 2023 - 23:05
3 σχόλια

Ο Παναγιώτης Στυλίδης είναι Διευθυντής Νευροχειρουργικής κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδιασμό «Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά» και τον Γιάννη Σμυρνιώτη.

Με ένα spot - video ο λόγος πηγαίνει στους πολίτες οι οποίοι μιλούν αυτοί για τον Παναγιώτη Στυλίδη στέλνοντας το μήνυμα τους για τις αξίες και την διαδρομή του ιατρού καθώς επίσης και για το όραμα του δεδομένης της διαδρομής του για την ενεργή ενασχόληση του με τα κοινά.

Οι αξίες, το ήθος, η εργατικότητα, η επιστημονική του κατάρτιση και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που οι πολίτες τονίζουν στο βίντεο για τον Παναγιώτη Στυλίδη κάνοντας ειδική αναφορά στο ανθρώπινο κεφάλαιο που τον χαρακτηρίζει.

«Πρώτα άνθρωπος και μετά γιατρός» αναφέρουν οι πολίτες για τον Παναγιώτη Στυλίδη μαζί με την στήριξη τους προς το πρόσωπο του σε ένα βίντεο γεμάτο ευχές για τον δικό τους γιατρό, για τον δικό τους άνθρωπο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι πολίτες μιλούν για τον Παναγιώτη Στυλίδη


3 Σχόλια

Μπράβο !!! Αυτές οι προσωπικότητες πρέπει να αναδεικνύονται

Ε τοτε να μην κανουμε εκλογες .... να βαζουμε τους γιατρους κατευθειαν στο Δημοτικο Συμβουλιο .... Λυθηκε το προβλημα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.