Οι Αστυνομικοί της Αρκαδίας ξεσηκώνονται και διεκδικούν την άρση των μισθολογικών τους περικοπών (vid)

Οι Αστυνομικοί της Αρκαδίας ξεσηκώνονται και διεκδικούν την άρση των μισθολογικών τους περικοπών (vid)

Σεπτέμβριος 06, 2016 - 12:04
9 σχόλια

Οι Πανελλήνιες Ομοσπονδίες Αστυνομικών (Π.Ο.ΑΣ.Υ), Πυροσβεστών, Λιμενικών την 09 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 έχουν προγραμματίσει ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας θα συμμετάσχει στην ένστολη συγκέντρωση διεκδικώντας:
 

- Άρση των μισθολογικών μας περικοπών και πλήρη συμμόρφωση της κυβέρνησης σε όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
- Αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.
- Διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και διατήρηση της αυτοτέλειας αυτών.  
- Ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας.
- Διασφάλιση της καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων σε ανεκτά επίπεδα διαβίωσης και όχι υπό την μορφή φιλοδωρήματος.  
- Όχι στην συρρίκνωση βασικών και θεμελιωδών μας δικαιωμάτων.
- Ναι στην θωράκιση του ανθρώπινου δυναμικού και οργανισμού της ΕΛ.ΑΣ.
- Στο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές.   
 
Ο  πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας Παναγιώτης Καγκαράκης απέστειλε κάλεσμα στους συναδέλφους να παραστούν στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθώς, όπως αναφέρει, χωρίς αγώνα και διεκδίκηση το αύριο φαντάζει ζοφερό για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Ο κ. Καγκαράκης τόνισε ότι για ακόμα μία φορά η κυβέρνηση με τις πράξεις της δείχνει να μην σέβεται τον εργαζόμενο αστυνομικό, πυροσβέστη, λιμενικό ξεχνώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και αγνοώντας επιδεικτικά τις αποφάσεις της ολομέλειας του ΣτΕ που τους διακαιώνουν πανηγυρικά. 

Καλούμαστε να συμμετάσχουμε μαζικά στην ένστολη διαμαρτυρία για να δώσουμε απάντηση σε αυτούς μας μας οδηγούν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση

Να αναφέρουμε ότι η Ένωση θα διαθέσει λεωφορεία για όλους τους αστυνομικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης. Η αναχώρηση θα γίνει από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας στις 08:30 και η επιστροφή θα γίνει αυθημερόν.

Έφη Καστραντά
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ένστολη Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας


9 Σχόλια

Νομιζετε οτι με μια αποφαση του ΣΤΕ θα γυρισετε μισθολογικα στο '12 ? Σα να μην υπηρξε η χρεωκοπια ποτε για σας ? Χαχαχαχα ! Ετοιμαστειτε για νεες μειωσεις

Aνεβάστε το σκεπτικό της εν λόγω απόφασης να γελάσει κάθε πικραμένος ελεύθερος επαγγελματίας, άνεργος ή κακοπληρωμένος υπάλληλος του ιδ, τομέα

Ναι.Θα κόψουμε απ τον τοίχο.Αν δεν σας φτάνουν τα χρήματα που παίρνετε,αλλάξτε επάγγελμα.Να κονομήσετε κι εσεις,όπως οι οικοδόμοι,οι αυτοαπασχολούμενοι,οι ιδιωτικοί υπάλληλοι.Η κότα πίνει νερό,κοιτάει και το Θεό.....

Φευγάτε όσο είναι καιρός. Το 2017 όλοι θα φεύγετε στα 58 και στο ΙΚΑ τέλειωσαν τα ψέματα Εγκυρες πηγές

Nα καεί η καλύβα του γείτονα. Με ενδιαφέρει να κατέβει μισθολογικά ο ένστολος και ας μην ανέβω εγώ. Είμαι κομπλεξικός μικροαστός και με το ζόρι του διπλανου μου , ξεχνω την δική μου μιζέρια. Κατα βάθος ηθελα πάντα να είμαι ΔΥ , εφοριακός κλπ.

Είστε από τους καλύτερα αμοιβόμενους. Πείτε την αλήθεια στον κόσμο, πόσα χρήματα παίρνετε ΣΥΝΟΛΙΚΑ κάθε μήνα. Έλεος με τον μύθο των 700 ευρώ, μην κοροϊδεύετε την κοινωνία. Αν δε σας φτάνουν βγείτε στην ελεύθερη αγορά να δούμε πόσα θα πάρετε. Κόψτε την κλάψα, ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι.

Οι πανελληνιες εκει ηταν και εξακολουθουν να ειναι. Οποιος επιθυμει να παιρνει αυτα τα χρηματα .... Εισαγεται και δεν γινεται ελευθερος επαγγελματιας οικοδομος ιδιωτικος υπαλληλος η επαγγελματιας υπαλληλος κομματος

..................έλα όμως που είναι πιο εύκολο απτίς πανελλήνιες , να γλύψω κάποιον πολιτικό να με χώσει σε κανένα Δήμο ή ΝΠΔΔ και μετα να παριστάνω τον τιμητή μέσω πληκτρολογίου.

Καλά κάνουν και ξεσηκώνονται και επιβάλλεται να ξεσηκωθούν όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι γιατί μας πήρανε φαλάγγι.............................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.