Οδηγός έτρεχε στο αντίθετο ρεύμα στην ΕΟ Κορίνθου – Τρίπολης (vid)

Οδηγός έτρεχε στο αντίθετο ρεύμα στην ΕΟ Κορίνθου – Τρίπολης (vid)

Σεπτέμβριος 02, 2020 - 17:17
12 σχόλια

Την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τρίπολης ένας 80χρονος οδηγός κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί που τον συνάντησαν ήταν εξαιρετικά τυχεροί και... έκαναν τον σταυρό τους που με ελιγμούς κατόρθωσαν να τον αποφύγουν.

Ευτυχώς, ένας οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Λακωνίας, ο κ. Γ. Χαρβούρος, ο οποίος ανέβασε και το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, μόλις αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 80χρονος είχε σταματήσει στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας μπροστά του και ένα φορτηγό εταιρίας σουπερμάρκετ προπορευόταν στη μεσαία λωρίδα, φρενάροντας ψύχραιμα σταμάτησε μπροστά στο αυτοκίνητο του 80χρονου.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο ηλικιωμένος οδηγός κάνει και νόημα στον οδηγό του λεωφορείου να μεριάσει... Τελικά, κατάλαβε ότι έπρεπε να κάνει αναστροφή.

Περιττό να πούμε ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί θανατηφόρο τροχαίο. Περιττό να πούμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματάμε να οδηγούμε, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι μόνον οι ηλικιωμένοι οδηγοί κάνουν εγκληματικά λάθη.

 

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Όλοι κάνατε τους συγκοινωνιολογους για το δρόμο στο Άστρος και λέγατε ότι για όλα φταίει ο δρόμος. Στον αυτοκινητόδρομο ποιός φταίει για τις μ@λ@κιες του καθενός;

Στα 65, τέλος το δίπλωμα για όλους. Μετά μόνο με λεωφορείο, ταξί και τρένο να κινούνται οι ηλικιωμένοι. Το ίδιο ισχύει και για τους νέους που τρέχουν με 200 μέσα στις πόλεις ή μεθυσμένοι. Να τους παίρνουν κατευθείαν το δίπλωμα -δια παντός- και να κινούνται μόνο με τα παραπάνω μέσα.

02:16 Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο βρε τούβλο που θα την πεις κιόλας στον κόσμο; Τι σχέση έχει ένας επικίνδυνος εδώ και χρόνια και μη ασφαλής κεντρικός δρόμος χωρίς νησίδες, διαγραμμίσεις και φωτεινούς σηματοδότες που όλα αυτά θα έπρεπε υποχρεωτικά να υπήρχαν ήδη, με έναν αυτοκινητόδρομο που είναι όλο ευθεία; Προφανώς στη μία περίπτωση φταίει περισσότερο η επικινδυνότητα του δρόμου και στην άλλη φταίει περισσότερο η μαλ@@@ που δέρνει τον καθένα

@2.16 Τραγικό, δεν είσαι σε θεσει να ξεχωρίσεις δυο διαφορετικές καταστάσεις ε? απευθύνσου σε παρακαλώ σε καποιο ειδικό για το προβλημα σου...

Όντως είναι ζήτημα τεραστιο και εφιαλτικό. Όμως μήπως ξέφυγε από κολωνακια που έδιναν προσωρινή διέλευση ;

Ok, ο Αλέκσης πήγαινε ανάποδα 4,5 χρόνια και ένας στους τρεις του είπε & μπράβο!

συμφωνώ αλλά καν το 70 αφού τότε παίρνει κάποιος σύνταξη, ώστε να μπορεί να μετακινείται για την εργασία του...

Θα είχε ακούσει αυτό που λένε ότι... για να γλυτώσεις πρέπει να πηγαίνεις αντίθετα απο τους πολλούς... Δεν σας βρίσκουμε πουθενά..

11:48 Φτάνει που τώρα πηγαίνει ίσια και κανονικά το κολλητάρι σου ο Κούλης. Νερό πίνουν όλοι στο όνομά του, δεν βλέπεις; Κάποια γιουσουφάκια βέβαια σαν και σένα, ε, πίνουν λιγουλάκι παραπάνω, για να δείξουν καλό χαρακτήρα

07:41 τους τακτοποίησες όλους. Άλλους καραντίνα άλλους φυλακή. Έτσι θα είσαι τελείως ασφαλής. Ώσπου να γίνεις και εσύ 65....... Χαλάρωσε λίγο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.