Ο Τατούλης ζητεί την παρέμβαση του εισαγγελέα για τη χωματερή στο Μαίναλο

Ο Τατούλης ζητεί την παρέμβαση του εισαγγελέα για τη χωματερή στο Μαίναλο

Νοέμβριος 24, 2016 - 15:43
1 σχόλια

Για τους δημάρχους Τρίπολης και Κορίνθου έκανε ιδιαίτερη μνεία ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου όπου και καυτηρίασε τη στάση τους στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την προηγούμενη ημέρα.

Για τον μεν δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή ανέφερε ότι είναι εξαφανισμένος από την Τρίπολη και από τα προβλήματα των πολιτών,  ότι δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα στο θέμα των απορριμμάτων, υπογραμμίζοντας μάλιστα  ότι αν υπήρχε σοβαρή δικαστική  αρχή θα έπρεπε να έχει ήδη λογοδοτήσει για τον χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων που έχει δημιουργήσει στον Άγιο Βλάση.

Ρίχνει παράνομα απορρίμματα τα οποία δημιουργούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, βάζοντας μια βόμβα μέσα στο Μαίναλο

«Το μόνο που κάνει κατά καιρούς, είναι να γίνεται ατζέντης εταιριών και συμφερόντων» 

Επίσης για τον κ. Πνευματικό είπε ότι δεν έχει κάνει τίποτα για τη λύση του προβλήματος των απορριμμάτων λειτουργώντας ακόμα μία παράνομη χωματερή στο Χιλιομόδι.

Έφη Καστραντά
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τατούλης: Ο Παυλής είναι στο απόλυτο μηδέν στο θέμα των απορριμμάτων


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Και τι θα κάνουμε τα σκουπίδια; θα τα φάμε κύριοι; πάρτε καμιά απόφαση επιτέλους! Όλο συμφέροντα...............

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.