Ο Σωτήρης Μέλλος είναι η σταθερή αξία του Ηρακλή

Ο Σωτήρης Μέλλος είναι η σταθερή αξία του Ηρακλή

Ιανουάριος 09, 2024 - 20:39
1 σχόλια

Ένας ακόμα παίχτης του τοπικού μας πρωταθλήματος που δεν έχει χάσει ούτε δευτερόλεπτο την εφετινή σεζόν είναι ο Σωτήρης Μέλλος ο οποίος αποτελεί τον «εγκέφαλο» του Ηρακλή Βερβένων.

Ο Σωτήρης Μέλλος μετράει δέκα στα δέκα σε παιχνίδια με πάνω από 900 λεπτά χρόνου συμμετοχής ως τώρα στο εφετινό πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας όντας και αυτός στην λίστα εκείνη με αυτούς που δεν έχουν χάσει δευτερόλεπτο από τα παιχνίδια που έχει δώσει με την ομάδα του.

Σταθερά καλός, πάντα με τον γνωστό υψηλό δείκτη ποδοσφαιρικής ευφυΐας που τον διακρίνει, με πολυδιάστατη προσφορά στο παιχνίδι του Ηρακλή σε οργανωτικά αλλά και αμυντικά καθήκοντα και με συνεισφορά σε πολλούς τομείς αναφορικά πάντα με τον ρόλο του στην μεσαία γραμμή.

Η εμπειρία του μα κυρίως η ποιότητα και οι παραστάσεις του τον κάνουν να ξεχωρίζει με τον ίδιο να επωμίζεται τον ρόλο εκείνου που δίνει τον ρυθμό της ομάδας καθώς πολλές μπάλες περνάνε από τα δικά του πόδια.

Ο Σέμης σε μια ομάδα με έμπειρους και «μπαρουτοκαπνισμένους» συμπαίχτες αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του συνόλου του Τάσου Ρεντούλη κάνοντας μια περίφημη ποδοσφαιρική σεζόν.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ. ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΈΒΕΤΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ . ΣΕΜΗ ΨΥΧΑΡΑ ΗΡΑΚΛΑΡΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.