Ο Σαμαράς «έδειξε τον δρόμο» για υποψηφιότητα Βλάση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο Σαμαράς «έδειξε τον δρόμο» για υποψηφιότητα Βλάση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ιανουάριος 26, 2023 - 12:15
18 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης υποδέχθηκε πλήθος κόσμου χθες, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού του γραφείου στην Αθήνα.

Μάλιστα, και ενώ στη Βουλή εκτάκτως συζητείτο η πρόταση δυσπιστίας την οποία κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τις αποκαλύψεις Ράμμου για τις παρακολουθήσεις, «η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα», όπως είπε στην ομιλία του ο Κώστας Βλάσης, τίμησε τον βουλευτή.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι περίμεναν να ακούσουν -και να δουν- τον Αντώνη Σαμαρά, πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος θα προλόγιζε τον κ. Βλάση, αλλά μία ίωση τον κράτησε στο σπίτι και μακριά από το αγαπημένο του, θα τολμήσουμε να πούμε, «παιδί». Βέβαια, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ανέγνωσε το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά, το οποίο όλοι άκουσαν με μεγάλη προσοχή, και στο οποίο διακρίναμε -όχι μόνο εμείς, βέβαια- κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεια για το πολιτικό μέλλον του βουλευτή Αρκαδίας, ωστόσο αν ο κ. Σαμαράς ήταν παρών, η ομιλία του, εκτιμούμε, θα ήταν πιο πλούσια.

Ο κ. Σαμαράς, λοιπόν, στο μήνυμά του χθες, εκτός από τα θερμές και εξόχως επαινετικές αναφορές που έκανε για το πρόσωπο του Κώστα Βλάση, «έδειξε τον δρόμο», θα μπορούσαμε να πούμε, και για την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο πάντοτε προσεκτικός στις τοποθετήσεις του και στις ομιλίες του πρώη πρωθυπουργός, υπογράμμισε: «Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Κώστας θα προσφέρει πολλά περισσότερα από εδώ και μπρος. Έχουμε ιερή υποχρέωση έναντι στον τόπο και στην πατρίδα και ο Κώστας είναι πατριώτης. Πατριωτισμός, εμπιστοσύνη, εμπειρία, χαρακτήρας εγγυώνται το μέλλον. Είναι πιο έτοιμος από ποτέ για νέους ρόλους. Να είναι πρωταγωνιστής στην κεντρική πολιτική σκηνή από όποια θέση. Ήταν, είναι και θα είναι ένα γνήσιο και άξιο παιδί της Αρκαδίας».

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη από τον Δεκέμβριο οι ψίθυροι για την ενδεχόμενη υποψηφιότητα Βλάση στις περιφερειακές εκλογές, αφού αγωνιστεί για το κόμμα του στην Αρκαδία στις βουλευτικές, έγιναν... φωνές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, για τον κ. Σαμαρά ο Κώστας Βλάσης είναι το «φαβορί» για την περιφέρεια Πελοποννήσου -του πιστώνεται, εξάλλου, η νίκη της ΝΔ στην περιφέρεια στις προηγούμενες εκλογές- και ακολουθεί ο Περικλής Μαντάς, βουλευτής Μεσσηνίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της Πελοποννήσου. Ωστόσο, όλα τα παραπάνω, μόνο ο Πρωθυπουργός μπορεί να τα αποφασίσει.


18 Σχόλια

Κατάντια

1. Ο Σαμαράς δεν πήγε καν στην πίτα. Άν ήταν άρρωστος θα φανεί από το αν θα πάει στη Βουλή. 2. Ο Βλασης, στη Περιφέρεια, δε πάει, με μπλόκο από Νικά και Μητσοτάκη. 3. Ο Μπεντεβής (Βουλή) ή ο Λαμπρόπουλος (Βουλή ή περιφέρεια) σιγουρα όταν ανακοινωθούν θα πλήξουν την εικόνα του Μεξικάνου και ασ δούμε ποσό εύκολα θα βγει. 4. Κοπή πίτας άκρως αποτυχημένη... ας το αφήσουμε εκεί.

Όταν τα είχε πει αυτά ένας σχολιαστής , πετάγανε χαρταετό μερικοί μερικοί ….

Βλάση μαζί σου σε Περιφέρεια και Αρκαδία! Προφανώς και έχει όλους τους δρόμους ανοιχτούς, αφού ότι κι αν επιλέξει θα εκλεγεί εύκολα.

Όνειρα θερινής νυκτός! Δηλαδή θεωρείτε ότι ο Βλάσης δεν θα εκλεγεί βουλευτής... Οπότε ως αποτυχών θα κατέβει στην Περιφέρεια!... Ή μήπως μόλις εκλεγεί θα παραιτηθεί για να βάλει στην Περιφέρεια;... Αστειότητες! Ξεχάστε τα σενάρια... Νίκας και πάλι!

Η ίωση κράτησε τόνος Σ. μακριά από μια μεγαλειώδη σύναξη.Τον χαιρετισμό του για τον Κώστα Β. διάβασε ο δ/ντής του γραφείου του.Μην τον διαβάσεις εσύ, παιδί μου,γιατί θα πάθεις…Οι προβλέψεις-προφητείες σου περιλαμβάνονται στο λαϊκό:Πας μετά Χριστόν προφήτης…

Τί να το κάνεις το βουλευτιλίκι… στην αντιπολίτευση! Πανέξυπνος και έμπειρος πολιτικός που προνοεί για το μέλλον έχοντας αντίληψη για το τί έρχεται και τί μπορεί να επακολουθήσει. Σίγουρα εκλόγιμος βουλευτής στην Αρκαδία, αλλά μετά καλλίτερα για περιφερειάρχης. Σωστός ο παίχτης γιατί παίρνει τα ρίσκα, και θα δικαιωθεί πολιτικά ενώ την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι κομπιάζουν και το παίζουν δύσκολοι και αδικημένοι…

@18:33 - Άρα πιστεύεις ότι οι πολίτες θα εκλέξουν πάλι για βουλευτές και υπουργούς, τους Πολάκη, Βαρουφάκη, Παππά κτλ. Γύρνα και από το άλλο πλευρό.

@18:33 πόσο χρονών είσαι; έχεις επαφή με την πραγματικότητα; έμπειρος και πανέξυπνος και προνοεί ο Βλάσης; τι πίνεις;

Καλά Παύλος, άστα αυτά καί πες μας γιατί ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε όλους αυτούς.

Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του Μητσοτάκη σήμερα. Ο Τσίπρας ήτανε καταπέλτης, σωστός καί αμείλικτος.

Καλά εσύ περιμένεις να σού απαντήσει ο Παύλος;;; Εδώ ο Μητσοτάκης στη Βουλή δεν είπε τίποτα, άλλα αντ άλλων. Απολύτως τίποτα για τις υποκλοπές. Τι ζούμε ρεεεεεε;; Παραμύθια συνεχώς.

Ο Σαμαράς έχει τον Βλάση σαν παιδί του και τον στηρίζει σε όλη του την πολιτική πορεία. Μην ακούω βλακείες. Είναι γνωστό ότι ο Αντώνης τον στηρίζει ανοιχτά!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.