Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος στα Λαγκάδια Αρκαδίας

Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος στα Λαγκάδια Αρκαδίας

Αύγουστος 04, 2018 - 20:01
6 σχόλια

Συχνά επισκέπτονται την Αρκαδία και τα δημοφιλή χωριά της αυτοί που ονομάζουμε celebrities. όταν συμβαίνει αυτό, τρέχουν όλοι να απαθανατίσουν τη στιγμή που θα τους συναντήσουν σε ένα καφέ, στον δρόμο, σε ένα κατάστημα τουριστικών προϊόντων -αν δεν έχουν προλάβει οι ίδιοι να αυτο-φωτογραφηθούν και να κάνουν την ανάρτηση για να γνωστοποιήσουν την παρουσία τους.

Συχνά, ωστόσο, την Αρκαδία επισκέπτονται και άνθρωποι του πνεύματος, που αφήνουν μεγάλη παρακαταθήκη πίσω τους και κάνουν θόρυβο όχι με την παρουσία τους, αλλά με τα γραπτά τους. Σπάνια, όμως, οι κάμερες και τα φλας στρέφονται πάνω τους.

Ο σπουδαίος Έλληνας ποιητής Τίτος Πατρίκιος βρέθηκε στα Λαγκάδια Αρκαδίας και συνάντησε έναν σπουδαίο Έλληνα αρχιτέκτονα, τον Αργύρη Πετρονώτη, στο πλαίσιο των Γιοτρών της Πέτρας, και αυτή του την επίσκεψη «μαρτύρησε» στο Facebook και στον λογαριασμό «Λαγκαδινά Νέα» ο κ. Απόστολος Φανός, ο οποίος έκανε την εξής ανάρτηση:

Ο Αρχιτέκτονας, ομότιμος καθηγητής Πολυτεχνείου και μάστορας της Πέτρας, Αργύρης Πετρονώτης, συναντά στα Λαγκάδια Γορτυνίας τον Ποιητή και μάστορα του λόγου Τίτο Πατρίκιο. Δυο σφριγηλοί ενενηντάρηδες που τιμούν με την παρουσία τους τις γιορτές των Ανθέων της Πέτρας.


6 Σχόλια

Τί αστειοτητες είναι αυτές;;; Ο Πατρίκιος βρέθηκε τυχαία στα Λαγκάδια και συνάντησε τυχαία τον Πετρονώτη.Τί σχέση έχει ο Πατρίκιος με τις επιδοτούμενες γιορτούλες της Πέτρας;;Καμιά

Ο Πατρίκιος θάρθε να δει το λαγκαδινό σπίτι που μπήκε το....αγριογούρουνο και μίλησε με τον Τσιαούση,αφού δεν βρήκε κανέναν Λαγκαδινό να συμμετέχει στις παρεουλες.. Χαχαχα. Τους πήρανε όλοι οι Λαγκαδινοι χαμπάρι...Σε λίγο θα τους παρουν χαμπάρι και οι..Δημητσανίτες.

Όλοι οι γορτυνιοι κρέμονται απο τα..χείλη του Πετρονωτη,να μας πει, έπειτα απο μια βδομάδα τζάμπα διακοπές στα Λαγκάδια,την άποψη του σαν καθηγητης αρχιτεκτων πετρας,για το νεο γεφύρι που πλήρωσε ο πολίτης με τις κόκκινες πέτρες... Έχει άποψη,απορία,ένσταση,διαμαρτυρία, ή το κάνει γαργάρα όπως η επιδοτουμενη παρέα της πέτρας; Πριν φύγει ,ας κάνει και κάποια επίσημη δήλωση..

Πρέπει να ήσουν κι εσύ παρών στα Λαγκάδια και από κοντά στον κ. Πετρονώτη, παρακολουθώντας τον αν πλήρωσε το ξενοδοχείο, τον πρωινό καφέ του, το μεσημεριανό του φαγητό, τις συναντήσεις που έκανε, αλλιώς δεν εξηγούνται τόσες πληροφορίες για τις "τζάμπα" διακοπές του όπως υποστηρίζεις χωρίς ντροπή

Μια σοβαρή κοινωνική δομή εχουν τα λαγκάδια και αυτη αρκετοί κάτοικοι των Λαγκαδιων την λοιδορούν. Νομίζω οτι τους αρέσει να βλέπουν το χωριό του έρημο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.