Ο Μιχόπουλος πατάει γκάζι και ο Παναρκαδικός «απογειώνεται»

Ο Μιχόπουλος πατάει γκάζι και ο Παναρκαδικός «απογειώνεται»

Νοέμβριος 05, 2023 - 13:17
1 σχόλια

Πέντε γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές και μια συνολική παρουσία που δείχνει πως παιχνίδι με το παιχνίδι και όσο αφομοιώνεται στα δεδομένα της ομάδας όλο και περισσότερο γίνεται κομβικός και πολύτιμος.

Ο Σάκης Μιχόπουλος βρίσκει σιγά, σιγά τα πατήματα του και ξεδιπλώνει τις πτυχές του σπουδαίου ποδοσφαιρικού του ταλέντου με τον Παναρκαδικό να παίρνει όλο ένα και περισσότερα πράγματα από τον νεαρό Μεγαλοπολίτη μεσοεπιθετικό.

Κόντρα στην Τεγέα ο Σάκης Μιχόπουλος σκόραρε δις ανοίγοντας με μια εντυπωσιακή τρίπλά και τελείωμα το σκορ και κλείνοντας το στις καθυστερήσεις με κοντινό πλασέ εξ’ επαφής όντας δημιουργικά και εκτελεστικά ο καλύτερος παίχτης της ομάδας του.

Ο 21χρονος φαίνεται με γυμνό μάτι πως είναι παίχτης άλλης πάστας, άλλης κατηγορίας (όπως και αρκετοί ακόμα στο πράσινο ρόστερ) έχοντας τρομερές ικανότητες στο ένας με έναν, φοβερές επαφές με την μπάλα στα πόδια και ένα αριστερό «φαρμάκι» στις άμεσες τις περισσότερες φορές εκτελέσεις του.

Παίζοντας κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης συγκλίνοντας προς τα μέσα με το αριστερό ο Σάκης Μιχόπουλος είναι ένας κεντρικός πόλος της ανάπτυξης του τριφυλλιού είτε πασάροντας, είτε παίρνοντας ενέργειες δικές του, είτε επιχειρώντας να παίξει κάθετα.

Ζητούμενο για τον νεαρό άσο η ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι του πράγμα απόλυτα λογικό μιας και βρισκόμαστε μόλις στην τέταρτη αγωνιστική μιας και δείχνει πως μόνο υπέρ του λειτουργεί ο χρόνος όπως και στην ομάδα του μιας και μιλάμε για ένα σύνολο με πολλά νέα πρόσωπα.

Ο Παναρκαδικός έχει ποιότητα μεγάλη για τα δεδομένα της Α’ Αρκαδίας σε ατομικό επίπεδο και παίχτες που αρκεί μια ενέργεια, μια έμπνευση και μια προσωπική τους στιγμή για να δώσουν το «κάτι» στην ομάδα τους.

Ένας τέτοιος παίχτης είναι και ο Σάκης Μιχόπουλος ξεκινώντας την σεζόν με πέντε γκολ σε πέντε παιχνίδια και αφήνοντας την αίσθηση για ακόμα καλύτερα πράγματα στην συνέχεια.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Για τον αμφαται κάποια αφιέρωση;…μπηκε 15λεπτα το παιδί και έδειξε ότι είναι εκεί σε σχέση με άλλους που έπαιξαν σχεδόν όλο το ματς…

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.