Ο Κώτσιρας «σερβίρει» ο Λουίζ Φερνάντεθ «εκτελεί»

Ο Κώτσιρας «σερβίρει» ο Λουίζ Φερνάντεθ «εκτελεί»

Ιούλιος 05, 2020 - 12:18
0 σχόλια

Το πιο όμορφο από τα τέσσερα συνολικά τέρματα που πέτυχε ο ο Αστέρας Τρίπολης στο παιχνίδι με τον Βόλο ήταν το πρώτο που προήλθε από την συνεργασία του Γιάννη Κώτσιρα με τον Λουίζ Φερνάντεθ.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Μεγαλοπολίτης διεθνής δεξιός μπακ της αρκαδικής ομάδας έφυγε από τα δεξιά στην πλάτη της άμυνας του Βόλου έκανε μερικά μέτρα με την μπάλα και αφού πρώτα διάβασε τις επιλογές του σέρβιρε την κατάλληλη στιγμή και στον σωστό χρόνο την μπάλα στον επερχόμενο Λουίζ Φερνάντεθ κάνοντας το 1-0.

Η συνεργασία Γιάννη Κώτσιρα και Λουίζ Φερνάντεθ ήταν άψογη με τον πρώτο να κόβει την μπάλα εκεί που έπρεπε και τον δεύτερο με ένα φανταστικό σουτ με την μία να την στέλνει με δύναμη στα δίχτυα.

Οι δύο τους δεν είναι μόνο οι εκ των πρωταγωνιστές της νίκης επί του Βόλου αλλά και δύο από τους ποδοσφαιριστές που σε όλη την διάρκεια της σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης πήρε πολλά από το παιχνίδι τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.