Λουίζ «πιστολέρο» Φερνάντεθ στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του

Λουίζ «πιστολέρο» Φερνάντεθ στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του

Ιούλιος 05, 2020 - 11:07
0 σχόλια

Ο Λουίζ Φερνάντεθ κόντρα στην αναμέτρηση με τον Βόλο για την πέμπτη αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος της Super League ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης με 4-0 για την ομάδα του καθώς σημείωσε με τα τρία από τα τέσσερα τέρματα.

Ο Ισπανός άσος με τα το χατ τρικ του πλησιάσε τον Χερόνιμο Μπαράλες ο οποίος είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 10 τέρματα με τον Λουίζ Φερνάντεθ να ανεβαίνει στα 9 σε 24 συμμετοχές με την κιτρινομπλέ φανέλα.

Μάλιστα ο Λουίζ Φερνάντεθ με το χατ τρικ του έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης που πετυχαίνει τρία γκολ σε ένα παιχνίδι για την Super League μετά τους Τσέζαρεκ, Μανιά και Μπαράλες.

Ξεκάθαρα ο 27χρονός Ίβηρας μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με την αρκαδική ομάδα έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του και αποτελεί έναν από τους παίχτες που θα στηριχθεί ο Αστέρας και την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.