Ο κ. Τζιούμης για τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δ. Τρίπολης

Ο κ. Τζιούμης για τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δ. Τρίπολης

Ιούλιος 08, 2021 - 11:55
1 σχόλια

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος τρίπολης Κώστας Τζιούμης το πρωί της Πέμπτης στο δημαρχείο Τρίπολης, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Στ. Ζορμπαλάς τού έθεσε ερώτηση για τα αντιπλημμυρικά έργα στον δήμο και πώς προχωρούν, καθώς στο Νεοχώρι αλλά και στο Ζευγολατιό κατά τα προηγούμενα χρόνια είχαμε καταστροφικές πλημμύρες.

Ο κ. Τζιούμης απάντησε ότι τα ποτάμια είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ακόμα, είπε ότι ο Δήμος Τρίπολης, που έχει ως αρμοδιότητα τα μικρά ρέματα και τα χαντάκια, έχει δημοπρατήσει τρία έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

«Όταν ολοκληρωθούν και προχωρήσει η Περιφέρεια, θα έχουμε αντιμετωπίσει σε μεγάλο βαθμό το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας. Πρόκειται για τρία έργα από 600.000 ευρώ το καθένα, στην Τεγέα, και τα άλλα δύο θα τα υπογράψουμε σε δέκα μέρες, συνολικά 1,8 εκατ. ευρώ, τα οποία θα αρχίσουν από τον Αύγουστο και μετά», είπε, τέλος, ο δήμαρχος Τρίπολης.
 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ενώ το Σεπτέμβριο του 2019 υπήρχε η θέληση για συνεργασία της νέας Δημοτικής και της νέας Περιφέρειακης για την αντιπλημμυρική προστασία , στην πορεία φάνηκε ότι ο καθένας κοιτάζει τις "δικές του" συμβάσεις και όχι τις ευθύνες. Η πρώτη αποζημίωση στη Μάνδρα όμως βγήκε, που σημαίνει ότι το δικαστικό δεν κάνει τουμπεκί πλέον. Έρχεται και η δική σας σειρά για απόδωση των ευθυνών. Μόνο στα λόγια και εσείς και οι προηγούμενοι οι ανύπαρκτοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.