Ο Ηρακλής έριξε «ροπαλιά» στον Πανθυρεατικό

Ο Ηρακλής έριξε «ροπαλιά» στον Πανθυρεατικό

Μάρτιος 09, 2024 - 21:20
16 σχόλια

Ο Ηρακλής Βερβένων πήρε σπουδαία νίκη κερδίζοντας στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους «Αναστάσιος Μίχος» τον Πανθυρεατικό με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από σουτ του Μέλλου με τον Αβίντογλου να παρεμβαίνει στην φάση και με τους «μπλε» να παίρνουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Ειδήσεις: 

16 Σχόλια

Α βρε γίγαντα ΚΑΛΟΓΙΑΝΙΔΗΣ καλά που δεν ήταν οι υβριστές σου σήμερα στο γήπεδο δεν τα παρατάς για κλάματα είσαι ……

Που σε κατάντησαν ρε πανθυρεατικεεε από φόβο και τρόμο της περιοχής να σε νικάνε όλοι.. Και όχι μόνο αυτό να είναι και περισσότεροι οι βερβενιώτες στο γήπεδο σου και να φωνάζουν για την ομάδα τους.. Όπως κ να έχει συγχαρητήρια στο συμπαθητικό χωριό των βερβένων

Μπράβο και στης δύο ομάδες ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς αν και το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το Χ

καλογιαννιδη για πες αλευρι ο ηρακλης σε γυρευει ρε που πας ; ακομα δεν σε εδιωξαν ;φυγε μην σε διωξουν γιατι πλεον δε σε στηριζει κανενας

Συγχαρητήρια στην ομάδα των Βερβενων.... Στο Άστρος έχουν τον ιδανικό προπονητή αλλά παράγοντες χωρίς γνώσεις έτσι ώστε να τον βοηθήσουν! Δεν γίνεται η ομάδα του Πανθυρεατικου να απαρτίζεται από παιδιά κάτω των 17 χρόνων...δεν γίνεται να παίζουν τόσα πολλά μικρά παιδιά που άλλες εποχές δεν θα περνούσαν την πόρτα του γηπέδου. Για αυτό έγινε η Β ομάδα για να παίζουν εκεί... Έλεος πια με αυτό το μοτίβο των νέων παιδιών,δεν βγαίνει... Η ομάδα έχει το καλύτερο προπονητή της κατηγορίας, πάρτε παίκτες με εμπειρία και 2 μικρού ς,και η ομάδα πάει τρένο.πολυ απλά ξυπνήστε εκεί στην διοίκηση.

Ρε αφηστε τον καλογιαννιδη στην ησυχια του ειναι ο μοναδικος που μαζεψε τα παιδια της ομαδας και τα εμαθε τι θα πει ομαδα και συλλογος.αντε φερτε πισω τον μεγαλο και τρανο προπονητη που διελυσε την ομαδα εδιωξε ολα τα δικα μας παιδια.κωσταρα προχωρα ειμαστε μαζι σου μονο εσυ μπορεις να πας την ομαδα εκεί που αξιξει και πρεπει να είναι.

Τα μικρά παιδια πρέπει να παίρνουν εμπειρίες όπως γίνεται φέτος στον Πανθυρεατικο.Φαινεται ότι χτίζεται κάτι ενδιαφέρον για το μέλλον απλά θέλει υπομονή.Πρεπει να συνεχίσει και του χρόνου στο ίδιο μοτίβο με αυτά τα παιδιά που σίγουρα θα είναι πιο έμπειρα και καλύτερα.

Η καλύτερη ομάδα και εικόνα που Μπορεί να έχει η ομάδα τού άστρους είναι αυτή.θαναση μην ακούς κανέναν συνέχισε με όλα αυτά τα παιδιά και μην χαλάσετε ότι φτιάξατε φέτος ο Κώστας είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχει μια ομάδα!!!!πάρτε 4 έμπειρα παιδιά με παραστάσεις και η ομάδα θα φτάσει στο τέλειο αποτέλεσμα!!!

9:03 και 23:15 τη μια λες 2 και μετα 4 παικτες και φετος 6 πηρε και τι έγινε αν εισαι αστρινος που αμφιβαλω (μάλλον τριπολη μενεις ) ειναι γνωστο σε όλους ποιος ειναι ο κατάλληλος και ποιος ο καλυτερος τα παραμυθια και οι παπαγαλοι να τελειωσουνε

Κωσταρα μην ακους κανεναν κανε αυτο που ξερεις να κανεις επαγκελματικα τοσα χρονια και ασε τα κατσουλια να γραφουν υποτιτλους στα ιταλικα?????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.