Ο Ηρακλής είναι εδώ διαψεύδοντας τις… «Κασσάνδρες»

Ο Ηρακλής είναι εδώ διαψεύδοντας τις… «Κασσάνδρες»

Μάρτιος 10, 2024 - 11:39
1 σχόλια

Ο Ηρακλής Βερβένων είναι μια ομάδα που την τελευταία διετία άκουσε πολλά όπως πολλά άκουσε και ο προπονητής του ο Τάσος Ρεντούλης αναφορικά με την υποτιθέμενη αλλοίωση αν θέλετε του dna της ομάδας με παίχτες εκτός της περιοχής όπως ειπώθηκε πολλές φορές σε σχόλια όμως η πραγματικότητα διαψεύδει τις «Κασσάνδρες».

Σχόλια ανούσια και πολλές φορές χωρίς περιεχόμενο, σχόλια που θα γραφτούν απλά για μια ειρωνεία τις περισσότερες των περιπτώσεων που έχω δεχτεί άπειρα τέτοια ακόμα και στα όρια της συκοφαντίας πράγμα που με κάνει να τολμώ αυτή την στην στιγμή να ξεκλειδώσω τις σκέψεις μου γράφοντας πέντε γραμμές για μια ομάδα που «στοχοποιήθηκε» με αμέτρητα σχόλια στο πρόσφατο παρελθόν έχοντας παράλληλα εγώ πλήρη γνώση της πραγματικότητας για το τι γίνεται στον Ηρακλή.

Σας γράφω με ρεαλισμό και ειλικρίνεια άλλωστε οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» του νομού μας ποδοσφαιρικά ξέρετε πως λειτουργώ σαν άνθρωπος και ακόμα και αν διαφωνεί κάποιος με όσα γράφω που είναι θεμιτό και απόλυτα λογικό προσπαθώ την άποψη μου να την τεκμηριώνω στο μέτρο του δυνατού που μπορώ επιχειρώντας καμιά φορά να ισορροπήσω τα συναισθήματα μου.

Μα, δεν έχει ντόπιους ο Ηρακλής… Τους μάζεψε όλους πίσω όμως λέει η πραγματικότητα. Μα, ο Ρεντούλης φέρνει τους δικούς του… Ο Ρεντούλης όμως έχει φέρει καλούς και ποιοτικούς παίχτες που ανέβασαν επίπεδο την ομάδα, παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Κυνουριας, την ίδια στιγμή που ο Μπάρλας έχει την δική του σημαντική συμβολή στο να επιστρέψουν στους «μπλε» παιδιά δικά τους, παίχτες που αποτελούν και είναι σάρκα και κομμάτι του σωματείου.

Η πραγματικότητα λέει λοιπόν, πως με την επιστροφή φαντάρων και φοιτητών ο Ηρακλής μετράει δεκατρείς συνολικά παίχτες ντόπιους στο έμψυχο δυναμικό του (και εννοούμε παιδιά δικά του) την ίδια στιγμή που είτε λιγότερο άλλοι, είτε περισσότερο κάποιοι άλλοι από την ευρύτερη περιοχή της Βόριας Κυνουρίας στηρίζονται στα ρόστερ τους επίσης σε αρκετά παιδιά εκτός περιοχής (και δεν είναι και κακό αυτό).

Αυτό που έχουν καταφέρει ο Μπάρλας, ο Ρεντούλης και η διοίκηση στον Ηρακλή Βερβένων δεν το λέω εγώ αλλά το μαρτυρά η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο με φιλάθλους να γυρίζουν για να δουν αγώνα της ομάδας του χωριού τους στο τοπικό πρωτάθλημα έπειτα από 20 χρόνια και το αναφέρω αυτό ως ενδεικτικό παράδειγμα που φανερώνει το αγκάλιασμα που υπάρχει πλέον για το σωματείο αυτό και για τον τρόπο που δουλεύει.

Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που εδώ και μια τριετία πετυχαίνει τους στόχους που βάζει με μεγάλη συνέπεια, που χρόνο με το χρόνο κάνει και ένα βήμα εμπρός, που παίζει καλό ποδόσφαιρο, που έχει καλούς παίχτες στην σύνθεση του και που πλέον έχει το δικό του ξεχωριστό ντόπιο στοιχείο που τον κάνει να νιώθει ακόμα πιο υπερήφανος.

Γνωρίζοντας καλά κάποιους από την διοίκηση του Ηρακλή έχω να πω και να τονίσω πως μιλάμε για σοβαρότατους ανθρώπους, με επίπεδο και προσωπικότητα, που αγαπούν την ομάδα του χωριού τους, έχοντας κάνει για να μπορεί αυτό το σωματείο να βρίσκεται σήμερα στη θέση αυτή σημαντικές υπερβάσεις κάνοντας με να τους δώσω τα εύσημα μου έχοντας κερδίσει τον σεβασμό μου προς το πρόσωπο τους.

Επιπροσθέτως, ξέρω τον Μπάρλα και τον Ρεντούλη η αν προτιμάτε τον Ρεντούλη και τον Μπάρλα με τον Κώστα να γίνεται ο συνδετικός κρίκος ομάδας και διοίκησης και τον Τάσο να βάζει όλο του το πάθος και την αγάπη για την δημιουργία ενός σοβαρού και ανταγωνιστικού ποδοσφαιρικού πρότζεκτ.

Ο Ηρακλής δεν είναι απλά στην έκτη θέση της βαθμολογίας, είναι ένα σύνολο που προοδεύει μέσα από το δικό του πλάνο, μια ομάδα που πλέον έχει γίνει γροθιά, που η Βερβαινιώτικη υφή μπήκε ξανά στο ρου και την ψυχοσύνθεση του σωματείου και που διακρίνεται για την αγωνιστική ποιότητα που διαθέτει με καθαρούς ποδοσφαιρικούς όρους.

Για να μη τρελαθούμε τελείως οφείλω να επισημάνω και αυτό: Παιδιά της περιοχής είναι και οι Νότιο Κυνουριάτες του Ηρακλή, και οι Τριπολίτες του ρόστερ και ο Λάζαρος και ο Κακλαμάνος που έρχονται από την Αθήνα δεν είναι ξένοι έχοντας τα τελευταία χρόνια αφήσει τα διαπιστευτήρια τους στον νομό μας.

Τα Βέρβενα ποδοσφαιρικά είναι εδώ όχι γιατί κέρδισαν το Άστρος, ούτε γιατί κάνουν μια πάρα πολύ καλή πορεία στην Α’ Αρκαδίας αλλά γιατί έχουν ανθρώπους που αγαπούν αυτή την ομάδα και έχουν τον τρόπο να κάνουν ξανά τον Ηρακλή «καμάρι».

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Συγχαρητήρια Αντώνη πάρα πολύ καλό άρθρο. Πράγματι η πραγματικότητα στον Ηρακλή αυτή είναι. Πριν 3 ξεκινήσαμε κάτι μεγάλο είπαμε ο Ηρακλής θα κάνει στροφή στο μέλλον δουλεύοντας πιο επαγγελματικά, και με παίκτες αναγνωρισμένης αξίας που μαζί με τα παιδιά των βερβένων θα έκαναν ένα τρομερό σύνολο. Κάποιοι χλεύαζαν την προσπάθεια π ξεκίνησε αλλά χρόνο με το χρόνο διαψεύδονται. Όλα σε αυτή την ομάδα λειτουργούν με αγάπη και οικογενειακό κλίμα για αυτό έχει πετύχει τόσα πολλά. Η ομάδα ακόμη βρίσκεται στην αρχή του πρότζεκτ που έχει αρχίσει να χτίζει. Έρχεται λαμπρό μέλλον για τα Βέρβενα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.