Ο Γιώργος Καδάς αντίπαλος στον τελικό με την ομάδα που στέφθηκε πέρσι Κυπελλούχος (vid)

Ο Γιώργος Καδάς αντίπαλος στον τελικό με την ομάδα που στέφθηκε πέρσι Κυπελλούχος (vid)

Απρίλιος 27, 2023 - 11:02
1 σχόλια

Ένα από τα πρόσωπα που ενώνουν την Δημητσάνα με τον Ερμή Μελιγούς είναι ο Γιώργος Καδάς ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στην ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας έχοντας μάλιστα καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου Αρκαδίας.

Ο Γιώργος Καδάς πριν από έναν χρόνο με δικό του γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ στον τελικό του Ερμή με τον Παναρκαδικό ισοφάρισε το παιχνίδι έτσι ώστε στην συνέχεια η ομάδα του να κάνει την ανατροπή φτάνοντας στη νίκη με σκορ 2-1 και στην κατάκτηση του τροπαίου.

Το γκολ-φάουλ του Γιώργου Καδά στον περσινό τελικό είναι ένα από τα ωραιότερα που έχουμε δει να μπαίνουν σε τελικούς του Κυπέλλου Αρκαδίας με τον έμπειρο μέσο να κυνηγά το τρίτο του τρόπαιο με τρίτη διαφορετική ομάδα στον νομό μας μιας έχει σηκώσει το Κύπελλο Αρκαδίας με Παναρκαδικό και Ερμή στο παρελθόν και φιλοδοξεί να το κάνει και με την Δημητσάνα τώρα.

Το παράξενο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής μοίρας κάνει ξανά την εμφάνιση του και φέρνει τον Γιώργο Καδά αντίπαλο αυτή την φορά με την ομάδα που πήρε τον περσινό τελικό στο ίδιο γήπεδο έχοντας ο ίδιος σκοράρει και έχοντας βάλει την πινελιά του στην επιτυχία.

Πάμε λοιπόν να δούμε πάλι και βέβαια να θυμηθούμε εκείνο το υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Καδά από τον τελικό του Ερμή Μελιγούς με τον Παναρκαδικό τον Απρίλιο του 2022.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η φαουλάρα του Καδά στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.