Ντεμπούτο Γκρόζντανιτς στο βασικό σχήμα του Αστέρα

Ντεμπούτο Γκρόζντανιτς στο βασικό σχήμα του Αστέρα

Σεπτέμβριος 19, 2023 - 09:24
3 σχόλια

Ο Ντίνο Γκρόζντανιτς στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο 20χρονος υψηλόσωμος αριστεροπόδαρος Κροάτης έκανε το ντεμπούτο του με την κιτρινομπλέ φανέλα αγωνιζόμενος δίπλα στον Χουάν Μουνάφο στον κεντρικό άξονα έχοντας θετική παρουσία στη μεσαία γραμμή της αρκαδικής ομάδας.

Ο Μίλαν Ράσταβατς πιστεύει στις δυνατότητες του Ντίνο Γκρόζντανιτς με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να αποτελεί και αυτός κομμάτι των σπουδαίων κιτρινομπλέ ακαδημιών.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Το θετική παρουσία πιός την κρίνει? Υπάρχουν Έλληνες στην ομάδα πολύ καλύτεροι και δεν παίζουν. Αυτό το παλικάρι έχει μέλλον αλλά προχθές ήταν ανύπαρκτος.

Ατυχής ήταν η ανακοίνωση του Αστέρα στο ημίχρονο που σχολιάστηκε με γιούχα απο τούς φιλάθλους και δεν είδα να αναφέρεται πουθενά.

ίσως είχε τρακ... πάντως άοσμος πέρασε ... δεν τράβηξε καθόλου τα μάτια μας. Μακάρι να πάρει μπρος να τον δούμε σε καλύτερες αποδόσεις.. Καμία ατομική ενέργεια δεν έκανε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.