Νικολάου για Βέμμο: Αμετανόητος και αντικομμουνιστής

Νικολάου για Βέμμο: Αμετανόητος και αντικομμουνιστής

Σεπτέμβριος 01, 2015 - 13:35
6 σχόλια

Απάντηση στο άρθρο του Παναγιώτη Βέμμου (Δείτε ΕΔΩ) θέλησε να δώσει ο δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης Δημήτρης Νικολάου. Όπως αναφέρει στο δέλτιο τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ, ο κ. Βέμμος, οι όμοιοί του και η λάσπη τους δεν κολλάει στο ΚΚΕ.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει ο κ. Νικολάου:

Ξαναχτύπησε ο κ. Βέμμος δήθεν αθώα, δήθεν ενωτικά, δήθεν αγωνιστικά, αλλά πάντα αντικομμουνιστικά!

Αθώα και αντικομμουνιστικά στήριζε το «κίνημα» της πλατείας των αγανακτισμένων, ενωτικά και αντικομμουνιστικά στήριζε όλες τις αυταπάτες που έσπερνε ο ΣΥΡΙΖΑ, αγωνιστικά και αντικομμουνιστικά πάλευε για την κοροϊδία του «όχι» στο δημοψήφισμα που μετατράπηκε σε τεράστιο ΝΑΙ.

Τώρα, αφού κατέρρευσαν όλα τα ιδεολογήματα που επικαλείτο για να στηρίξει τον αντικομμουνισμό του, αντί να κρυφτεί (αφού ζητήσει συγνώμη), μιλάει για αυτοαπομόνωση του Κ.Κ.Ε., (που διοργάνωσε μεγαλειώδη διαδήλωση παραμονή της Παναγίας ενάντια στα μνημόνια του ΣΥΡΙΖΑ που με τόση θέρμη υποστήριζε)  και καλεί με περισσό θράσος πάλι το Κ.Κ.Ε. για συμμετοχή στον ΣΥΡΙΖΑ-2 , σε συμμετοχή σε θολά αντιμνημονιακά σχήματα χωρίς να αμφισβητεί στο ελάχιστο την πηγή των μνημονίων, την εξουσία του κεφαλαίου.

Η εποχή της αθωότητας (που ποτέ δεν είχε ο κ. Βέμμος) τελείωσε!

Ο κ. Βέμμος και οι όμοιοί του βγήκαν στο φως (και όταν χρειάζεται θα τους βγάζουμε εμείς) και η λάσπη τους στο Κ.Κ.Ε. δεν κολλάει πια.

Καλό είναι να σιωπήσει.

Δημήτρης Νικολάου

Δημοτικός Σύμβουλος του ΚΚΕ

Δήμου Τρίπολης


6 Σχόλια

Κι εσύ, Νικολάου, έχασες την ευκαιρία να σιωπήσεις. Οι χάντρες και τα καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς μπαγιάτεψαν, έγιναν καπνός όχι από τους "εχθρούς", από σας τους ίδιους, εσείς φταίτε, εσείς είσαστε οι απατεώνες, οι σφετεριστές της ιδεολογίας και της ιστορίας. Μη μιλάς για αθωότητα λοιπόν.

απαιτει απο τον αλλο να σωπασει...μπραβο ο δημοκρατης. το ψεμμα και η διαστρεβλωση στα υψη..βαπτιζει τη κριτικη ως αντικομμουνισμο...ειναι γεγονος η οχι οτι ολα τα χρονια το κκε χτυπησε καθε ενωτικη κινητοποιηση για τα μνημονια που δεν τις ελεγχε;αν φυγουμε απο το ευρω θαναι καταστροφη ποιος το ειπε ;ποιος χτυπησε το οχι του λαου;παντα βαζει πλατη το κκε οταν στριμωχνεται το κεφαλαιο...και αυτο του αποδιδει τα ευσημα..΄''σοβαρο κομμα΄΄με πειθαρχεια''σταθερη πολιτικη΄΄κτλ αλλωστε στην επανασταση δε θα ανοιξει μυτη οπως ειπε τις προαλλες η παπαρρηγα ας μη φαβαται λοιπον το συστημα....

Κατάλαβες Παναγιώτη; Τα κουκιά να βγαίνουν, να μπορούν μετά ο Νικολάου και όλοι οι άλλοι να τα ρίχνουν στην τσόχα. Κουκιά είμαστε. Και αν κερδίσουν έδρα τα χρυσαύγουλα, πρόβλημά μας, όχι δικό τους. Στο κάτω κάτω, τι χειρότερα μπορεί να είναι; Όπως έλεγε η πεθερά μου, ο καλύτερος έχει ψώρα.

Λυσσάξατε παλιο*** ΣΥΡΙΖαιοι. Μας φέρατε 3ο μνημόνιο.. Θα το βρείτε μπροστά σας. Που θα μιλήσετε εσείς για ενότητα.. Το ΚΚΕ να μην το βάζετε στο στόμα σας. Ξ**ς.

Για ποια ενότητα μιλάς ανώνυμε 03/09/2015 - 14:06; Ενότητα με την απόλυτη υποταγή στη γραμμή του ιερατείου;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.