Νίκησε τον ΑΟ Υπάτου και διαιτητή ο Παναρκαδικός, ήττα για την ΑΕΚ

Νίκησε τον ΑΟ Υπάτου και διαιτητή ο Παναρκαδικός, ήττα για την ΑΕΚ

Φεβρουάριος 16, 2020 - 17:18
4 σχόλια

Ο Παναρκαδικός κέρδισε τον ΑΟ Υπάτου με 2-1 και τον απίστευτο διαιτητή Παναγάκο του συνδέσμου Λακωνίας ενώ από την άλλη η ΑΕΚ Τρίπολης πάλεψε αλλά έχασε με 2-0 από τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου εκτός έδρας.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Τελικά όπως φαίνεται η διαιτησιες είναι όλες απέναντι από τον Παναρκαδικο, αλλά τα παιδιά με ψυχή και αγάπη καταφέρνουν χτυπήματα στο σάπιο σύστημα και εμείς θα είμαστε εκεί να τους στηρίζουμε. Μπράβο παιδιά πάμε γερά και το κεφάλι ψηλά.

Η αλητεία της διαιτησίας δεν έχει πάτο με τον Παναρκαδικο. Όλοι εναντίον της αλλά τα λιοντάρια μένουν όρθια. Άλλη μια πράξη ψυχής και αγάπης και προς το ποδόσφαιρο και προς τον προπονητή τους. Μπράβο και πάλι παιδιά μας.

Δεν είναι τυχαίο που η διαιτησία είναι σε βάρος του Παναρκαδικού.Καποιοι ανομολόγητοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.Εχει ο καιρός γυρίσματα.

Όλοι οι διαιτητές είναι ενάντια στον Παναρκαδικό. Είναι επειδή φοβούνται τη Μπαρτσελόνα της Ρούμελης που ανεβαίνει κατηγορία κάθε χρόνο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.