Νίκας: Ως δήμαρχο στη διαχείριση των απορριμμάτων και ο ΣΥΡΙΖΑ με στήριξε και ο κ. Δέδες (vid)

Νίκας: Ως δήμαρχο στη διαχείριση των απορριμμάτων και ο ΣΥΡΙΖΑ με στήριξε και ο κ. Δέδες (vid)

Ιανουάριος 28, 2020 - 14:19
1 σχόλια

Δεν απέχει καμία σύμπλευση στα συλλογικά όργανα, είπε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής για τον τουρισμό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και για τη συνεργασία με του με τον κ. Γιώργο Δέδε, επικεφαλής των «Νέων δρόμων για την Πελοπόννησο». Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης: «Δεν πηγαίνουμε για να σκοτώσει ο ένας τον άλλο, πηγαίνουμε για να συνεργαστούμε. Η περιφερειακή αρχή δεν έχει πλειοψηφία σου ΠεΣυ, έτσι απλώνουμε χέρι συνεργασίας. Σε αυτή τη φάση υπήρχε μια συνεργασία και τον ευχαριστώ δημόσια, σε πολλές άλλες θέσεις όπως στη διαχείριση των απορριμμάτων δεν υπήρξε».

Εμένα ως δήμαρχο στη διαχείρηση των απορριμμάτων και ο ΣΥΡΙΖΑ με στήριξε και ο κ. Δέδες με στήριξε. Η Περιφέρεια δεν με στήριξε σε αυτόν τον αγώνα. Εγώ όλους τους αντιμετωπίζω ως πολιτικούς αντιπάλους και συνέλληνες και όχι σαν εχθρούς.

«Ποτέ δεν υπονομεύω και δεν συκοφαντώ, δεν υβρίζω. Αναζητώ πάντα τον κοινό τόπο», είπε, τέλος, ο κ περιφερειάρχης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Nίκας για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μήπως εξυπηρετούσατε τον ίδιο επιχειρηματία εκείνη την εποχή??? Λέω εγώ... Τον ***εξυπηρετούσατε και οι δύο εκείνη την εποχή..συνοδοιπόρο ΣΥΡΙΖΑ - ΔΕΔΕ .. Ο ** σου Νίκα, δούλευε στην Ηλέκτωρ- ανάδοχο της διαχείρισης στη Μαραθόλακκα ??

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.