Νίκας: Μην περιμένουν στην Τρίπολη και στην Κόρινθο σύντομα φυσικό αέριο 

Νίκας: Μην περιμένουν στην Τρίπολη και στην Κόρινθο σύντομα φυσικό αέριο 

Ιούλιος 20, 2020 - 18:06
5 σχόλια

Όπως φαίνεται, ο περιφερειάρχης Πελοποννήοσυ Παναγιώτης Νίκας είναι «προσγειωμένος» σε ό,τι αφορά το φυσικό αέριο και την έλευσή του στην Τρίπολη και στην Κόρινθο και θέλει να «προσγειώσει» δημάρχους και πολίτες ως προς τις προσδοκίες τους.

Κατά τη συνεδρίαση του ΠεΣυ τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, απαντώντας σε ερώτηση της περιφερειακής συμβούλου της Νέας Πελοποννήσου Ντίνας Νικολάκου σχετικά με την Edil, την ιδιωτική εταιρία που θα αναλάβει το φυσικό αέριο, είπε ότι και ο ίδιος βλέπει πολλά παράξενα σχετικά με το φυσικό αέριο και υπογράμμισε:

«Ο κ. Θωμάς είπε ότι το κράτος θα δώσει ένα πρόγραμμα για την περιφέρειά μας. Θεωρώ ότι αυτά που λέει ο κ. Θωμάς είναι τα σωστά, εμείς πέρα από την προσφυγή στη ΡΑΕ ζητούμε επισήμως από τη ΡΑΕ τον φάκελο του ιδιώτη στον οποίον ανατέθηκε, με ερωτηματικό ή χωρίς, η έλευση του φυσικού αερίου στην Τρίπολη και στην Κόρινθο».

Με στενοχωρεί που οι πολίτες σε Τρίπολη και Κόρινθο νομίζουν ότι σύντομα το φυσικό αέριο θα είναι στις κουζίνες τους.

«Και σε πέντε χρόνια ουτε το 40% των σπιτιών δεν θα έχουν φυσικό αέριο, καθώς αυτό δεν θα είναι υγροποιημένο. Ο κόσμος πρέπει να μάθει τι τον περιμένει. Ως χώρος είμαστε υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αλλά θέλουμε ένα ισχυρό κράτος που να προστατεύει. Άκουσα δήμαρχο που είπε ''εγώ σας έφερα το φυσικό αέριο''. Ως περιφερειακή αρχή θα βοηθήσουμε ώστε το φυσικό αέριο να απλωθεί στις πόλεις μας. Τα 20 εκατ. ευρώ είναι για τα δίκτυα και είναι για τη ΔΕΔΑ».


5 Σχόλια

Η γελοιότητα της προώθησης των μεσσηνιακών συμφερόντων ακούει στο όνομα σύγχρονο ελληνικό κράτος της καρπαζιάς κ της μιζέριας.Ο περιφερειάρχης θυσιάζει την πρωτεύουσα κ την πιο βιομηχανική πόλη της περιφέρειας χάριν της αφεύκτως βλάχο δημαρχιακής νοοτροπίας,τη στιγμή που κατάφερε να κάνει πέρα τοπικό βουλευτή,γραμματέα ξάδερφο κ όλους τους Αρκάδες.Ζητω ο καραγκιοζ μπερντές

Παπαγαλάκια του Βλάση του Τζιούμη και των λοιπών, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΤΙΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΟΣ ΒΡΟΓΧΟΚΟΙΛΗ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.