Νίκας για τη χωματερή στον Άγιο Βλάση: Η Τρίπολη «λούζει» το Μαίναλο (vid)

Νίκας για τη χωματερή στον Άγιο Βλάση: Η Τρίπολη «λούζει» το Μαίναλο (vid)

Ιανουάριος 30, 2020 - 12:02
6 σχόλια

Η Τρίπολη  «λούζει» το Μαίναλο όπως είναι γνωστό είπε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σχολιάζοντας τα ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, με αφορμή των πυρκαγιά που ξέσπασε στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Κορινθία.

Ο περιφερειάρχης με την παραπάνω φράση θέλησε να καταγγείλει στην παράνομη χωματερή που έχει δημιουργηθεί στον Δήμο της Τρίπολης και συγκεντρώνει τα σύμμεικτα απορρίμματα του δήμου, στη καρδιά του Μαινάλου, στην περιοχή Άγιος Βλάσης.

Δέκα χρόνια έχουμε διακηρύξεις, διαγγέλματα και μεγάλες κουβέντες, πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις για να κλείσει αυτό το θέμα. Έτσι εντός του 2020 πρέπει να κλείσουμε το θέμα μα τα σύμμεικτα

Δείτε το δελτίο Τύπου

«Στο Βέλο είχαμε σχεδόν το αναμενόμενο» δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στην Τρίπολη.

Η αναφορά του περιφερειάρχη είχε να κάνει με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πρόσφατα στον περιβάλλοντα χώρο μονάδας ανακύκλωσης, στο Μπολάτι, της Κορινθίας. Οπως είπε ο Π. Νίκας, συγκεκριμένα, «πήρε φωτιά ο περιβάλλων χώρος όπου παρανόμως, είναι αλήθεια, εναπόθετε απορρίμματα; σύμμεικτα; υπόλειμμα; ο ιδιοκτήτης της μονάδας, αδειοδοτημένης εδώ κι 6 – 7 χρόνια. Δεν την αδειοδότησα εγώ, αλλά δεν είναι το θέμα η συγκεκριμένη μονάδα, αλλά η διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο» συνέχισε περιφερειάρχης, παρατηρώντας:

«Σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας γίνονται αυτά που γίνονται. Επί δέκα χρόνια διακηρύξεις και διαγγέλματα. Παρακαλώ να ενώσουμε δυνάμεις για να κλείσει αυτό το θέμα με τα σύμμικτα μέσα στο 2020. Αυτό που έγινε στο Βέλο γίνεται κι αλλού και θα πολλαπλασιαστεί» σημείωσε ο Π. Νίκας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Νίκας για τη χωματερή στον Άγιο Βλάση: Η Τρίπολη «λούζει» το Μαίναλο


6 Σχόλια

ΤΑ 7500000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΔΡΥΟΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΦΟΛΟΗΣ...ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ??

Γειά σου γίγαντα. Από διαπιστώσεις καλά πας. Από προτάσεις φούμουρα

Για 9 χρόνια κ. Νίκα ήσουν ένα από τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΜΠΟΔΙΑ για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Απορριμμάτων στην Πελοπόννησο . Ασε λοιπόν τις συνεντεύξεις και μην κουνάς άλλο το δάχτυλο σου . Είσαι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΟΧΟΣ αυτής της ιστορίας .

Που είναι τα αλάνια να μας πουν για έργα του ΠΑΥΛΗ! Αυτού του τεράστιου πολιτικού που έφερε και καλά εκατομμύρια στο δήμο;;; Που είναι οι παπαγάλοι τώρα;;; ξεμεθάνε από το παρτυ του πασοκ χθες;;; Βγείτε πάλι να τον ξεπλύνετε όταν συνέρθετε

@13.57 ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ. ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ, Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΟΡΟιΔΕΨΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ. ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.... ΜΠΟΥΑΑΑΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.