Το νέο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Τρίπολης - Πρώτη γυναίκα πρόεδρος σε ομάδα της Αρκαδίας

Το νέο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Τρίπολης - Πρώτη γυναίκα πρόεδρος σε ομάδα της Αρκαδίας

Αύγουστος 13, 2020 - 18:10
8 σχόλια

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ Τρίπολης ανακοίνωσε την νέα διοικητική σύνθεση του συμβουλίου του με την Ανδριάννα Γκαργκάσουλα να αναλαμβάνει πρόεδρος και να γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος σε ομάδα ποδοσφαίρου της Αρκαδίας.

Αναλυτικά

Το αθλητικό σωματείο ΠΑΟΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι κατόπιν διενέργειας εκλογών κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο  με την εξής σύνθεση:

1. Αντριάννα Γκαργκάσουλα - Πρόεδρος.

2. Φιλοποίμην Καρδαράς - Αντιπρόεδρος

3. Γεώργιος Παπαθεοφάνης –Γενικός Γραμματέας.

4. Γεώργιος Χαραμής – Ταμίας.

5. Ευάγγελος Θεοδωρόπουλος –Μέλος.

Προπονητής της ομάδας για άλλη μια χρονιά παραμένει ο Βαλάντης Γκαργκάσουλας,ενώ χρέη βοηθού προπονητή-ποδοσφαιριστή αναλαμβάνει ο Σαράντος Μπούζος.
Υπεύθυνος επικοινωνίας ορίζεται ο Αρίσταρχος Κολλιντζογιαννάκης.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με τις πρώτες μετεγγραφές ποδοσφαιριστών.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Οι πρώτες γυναίκες πρόεδροι στην Αρκαδία ήταν η κόρη του παπαηλιου στον Παναρκαδικό η γυναίκα του στον παγγορτυνιακο και ο ίδιος στον Μέγα Αλέξανδρο οικογένεια για αυτό τον έλεγαν και Μπερλουσκόνι λόγου του καναλιού

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ.

Η Γιατρινα προεδρος της ομαδας καθως επισης και τα υπολοιπα μελη που απαρτιζουν το ΔΣ εχουν ορεξη να φτιαξουν μια ομαδα προτυπο σε ολους τους τομεις.

Ειναι ευχαριστο γεγονος οτι αυτες τις δυσκολες εποχες που διανυουμε υπαρχουν ανθρωποι με ορεξη, οραμα καιδιαθεση να ξοδεψουν χρημα.Μπραβο στην αξιολογη προσπαθεια του ΔΣ.

Ειναι σιγουρο οτι τα καλυτερα ερχονται για την ομαδα.Οι καταξιωμενοι επιφανεις επιχειρηματιες που απαρτιζουν το ΔΣ θα δωσουν ωθηση και ευχαριστες εξελιξεις

Την φετινη σεζον ο Παοκ Τριπολης θα ειναι η ευχαριστη εκπληξη στην Α Αρκαδιας.Ηδη ανακοινωθηκαν οι πρωτες μεταγραφες και ανανεωσεις.

Ο Γενικος γραμματεας της ομαδας θα δωσει αλλη ωθηση, ειναι ο καταλληλος ανθρωπος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.