Νεκρά ζώα από φόλες στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

Νεκρά ζώα από φόλες στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

Ιανουάριος 26, 2020 - 10:48
1 σχόλια

Ακόμη μια φορά, γινόμαστε μάρτυρες ενός φρικιαστικού εγκλήματος στο χωριό μας. 

Φόλες σκότωσαν περισσότερα από 15 ζώα (γάτες και σκύλους), ανυπεράσπιστα που τριγύριζαν στην πλατεία. Τα παιδιά του χωριού μας αντίκρισαν σήμερα στις γωνίες των δρόμων πεθαμένα ζώα, βουρκωμένα τα μάτια τους εξιστορούσαν για τη γατούλα που χάιδευαν το περασμένο βράδυ και της έδιναν λιγοστές λιχουδιές.

Κάποιοι, τύποι που νομίζουν οτι καθάρισαν την περιοχή τους από τα ενοχλητικά "βρωμόσκυλα" και "βρωμόγατα", αισθάνονται μεγάλη ικανοποίηση, δεν είναι όμως τίποτα παραπάνω από σαδιστικά καθάρματα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι με τι σόι άτομα συναναστρεφόμαστε.

Γνωρίζουν άραγε τις νόμιμες συνέπειες ο θύτης και όσοι τον καλύπτουν;

"Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση..."
Αυτές οι συμπεριφορές από εμένα θα καταγγέλλονται και ήδη αυτή τη στιγμή συντάσσω επιστολή προς τον αρμόδιο κ. Εισαγγελέα και στον κ. Δήμαρχο για τα περαιτέρω.. 

Ελπίζω αυτό το κρούσμα να είναι και το τελευταίο για το χωριό μας. Δεν βάζω φωτογραφίες για ευνόητους λόγους. 

Ο πρόεδρος του συμβουλίου της κοινότητας Αγ. Πέτρου, Νίκος Σακελλαράκης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Έχω έρθει στον Αγιο Πέτρο αρκετές φορές και ακόμα περισσότερες έχω φέρει και φίλους από Αθήνα. Έχουμε φάει στις ταβέρνες και έχουμε μείνει στο ωραίο ζεστό και φιλόξενο ξενοδοχείο. Οι γάτες και τα σκυλιά που μας πλησίαζαν ήταν ήμερα και θέλανε μόνο χάδια ίσως και λίγο φαγητό. Ποτέ δεν μας ενόχλησαν. Λυπάμαι που διαβάζω τώρα πως χωρίς να το ξέρω βρέθηκα κοντά σε ανθρώπους που ήταν ικανοί να δολοφονήσουν αυτά τα πλάσματα, και το έκαναν. Εύχομαι να βρεθούν και να τιμωρηθούν. Και να δοθεί δημοσιότητα ώστε να το μάθουμε και να ξανάρθουμε. Μέχρι τότε ο Άγιος Πέτρος βγαίνει από τους προορισμούς μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.