Νέα στοιχεία για τον Θύμιο Μπουγά: Ο αυτοτραυματισμός του και το περιστατικό στην Τρίπολη

Νέα στοιχεία για τον Θύμιο Μπουγά: Ο αυτοτραυματισμός του και το περιστατικό στην Τρίπολη

Μάιος 21, 2022 - 10:09
5 σχόλια

Ο Ευθύμιος (Θύμιος) Μπουγάς έχει εξαφανιστεί από τον Πύργο, όπου κατοικούσε με ελάχιστους οικονομικούς πόρους, από τις 4 Μαΐου, όταν κάποιοι νεαροί, οι οποίοι έχουν προσαχθεί στην Αστυνομία για καταθέσεις, τον στοχοποίησαν ως τον άνδρα που κυκλοφορούσε στην πόλη κραδαίνοντας ένα πριόνι. Στην πραγματικότητα, οι νεαροί αυτοί τον παρενοχλούσαν συστηματικά και τον ώθησαν πετώντας βεγγαλικά έξω από το σπίτι του να βγει και να τους κυνηγήσει.

Ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος εξαιτίας ενός σοβαρού ατυχήματος έχει υποστεί παραμόρφωση στο πρόσωπο, κυκλοφορεί πάντοτε φορώντας χειρουργική μάσκα, ενώ σιτίζεται και μιλάει με μηχανική υποστήριξη, εξαιτίας του τραυματισμού του, εξακολουθεί να παραμένει άφαντος. Στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη μίλησαν συγγενείς του αλλά και ένας εκ των νεαρών που ανήκε στην παρέα των νταήδων του πύργου, οι οποίοι παρενοχλούν και άλλους πολίτες.

Ο άνδρας της αδελφής του μιλώντας στην εκπομπή, αναφέρθηκε στα πραγματικά αίτια της παραμόρφωσής του.

Κάποιο πρόβλημα που είχε, τον οδήγησε σε αυτοτραυματισμό παλαιότερα. Η Αστυνομία της Τρίπολης τα ξέρει πολύ καλά αυτά. Ίσως από ερωτική απογοήτευση.

«Του είπαμε με την αδελφή του να φύγει από την Τρίπολη, να ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις και τον φέραμε εδώ, στον Πύργο. Κάποια στιγμή ήθελε να μείνει μόνος του. Πίστευε ότι είναι βάρος στην οικογένειά μας. Δεν ένιωθε καλά, διότι και τα παιδιά τον κοιτούσαν παράξενα, όταν ήταν μικρά. Τον βοηθήσαμε να μείνει κάπου μόνος του, αλλά έκανε λάθη, όπως κάνουμε όλοι οι άνθρωποι. Είχε σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας, τον έβλεπε ο κόσμος σαν κάτι παράξενο. Άρχισε να κλείνεται στον εαυτό του, να απομονώνεται και έφτασε στο σημείο που είναι τώρα. Ασχέτως αν έγινε κάποια παρεξήγηση μεταξύ των αδελφών, εμείς προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε. Απλά ο Θύμιος είναι λίγο δύσκολος χαρακτήρας λόγω του ατυχήματος που είχε. Δε δεχόταν βοήθεια. Ήθελε να τα καταφέρει μόνος του», περιέγραψε ο γαμπρός του.

«Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο να αυτοπυροβοληθεί, μπορεί να ξανακάνει κακό στον εαυτό του. Φοβόμαστε. Να βρεθεί ο Θύμιος και να τον βοηθήσουμε κι εμείς από τη δική μας πλευρά όσο μπορούμε», κατέληξε.

Ο Θύμιος Μπουγάς είναι, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, ένα από τα 13 παιδιά μιας φτωχής οικογένειας και έχει καταγωγή από τα Τρόπαια Αρκαδίας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ο Ευθύμιος Μπουγάς, 39 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στον Πύργο Ηλείας, την 04/05/2022. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος.

Φοράει χειρουργική μάσκα και μιλάει με μηχανική υποστήριξη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε το πρωί της 12/05/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.


5 Σχόλια

Μετά Χριστόν σωτήρες όλοι μας. Όταν ζούσαν σαν οικογένεια με 13 παιδιά στην οδό Σπάρτης σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες δεν τους ήξερε κανείς και δεν ενδιαφερόταν κανείς. Τώρα συγκινηθήκαμε όλοι! Αλλά μην το ξεχνάμε….προέχουν τα σκυλιά και γι αυτά νομοθετούμε. Απόλυτη υποκρισία

Που κολλάνε τα σκυλιά φίλε μου? Δηλαδή αν δεν βγουν νόμοι για την κακοποίηση των ζώων θα σωθεί ο Θύμιος και οι υπόλοιποι άνθρωποι που είναι θύματα τραμπουκισμού?? Νόμοι για να προστατεύουν τους ανθρώπους υπάρχουν. Το θέμα είναι πως δεν τηρούνται και πως ειδικά σε μικρές κοινωνίες που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, τέτοια σκηνικά κουκουλώνονται. Μία κοινωνία οφείλει να προστατεύει οποιονδήποτε ανυπεράσπιστο, είτε άνθρωπος είτε ζώο. Μην είσαι τόσο μικρόψυχος λοιπόν.

Που κολλάνε τα σκυλια ρε . Το χαλι με τα αδεσποτα μόνο στην Ελλάδα είναι που δεν υπάρχει παιδεία και νομοι. Σε όλη την Ευρώπη που έχω πάει τέτοιο χαλί δεν έχω δει. Η έλλειψη παιδείας και αρχών σχετίζεται με όλα και με το ότι βγαίνουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν μπουλινγκ σε αδύναμους συνανθρώπους ενώ αυτοί είναι που έχουν το πρόβλημα!!. ΥΓ Ούτε τα σκυλια δεν φέρονται έτσι μεταξύ τους κάποιοι άνθρωποι έχουν χειρότερη συμπεριφορά ακόμα και από τα άγρια ζώα... όπως οι εν λόγω που πείραζαν τον άνθρωπο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.