Νέα επίθεση αδέσποτου σε παιδί στην Τρίπολη (pic)

Νέα επίθεση αδέσποτου σε παιδί στην Τρίπολη (pic)

Φεβρουάριος 23, 2019 - 09:28
15 σχόλια

Την ώρα που Δήμος Τρίπολης και Φιλοζωικός Σύλλογος βρίσκονται σε αντιπαράθεση για τη διαχείριση των αδέσποτων, με τον δήμαρχο στην πρόσφατη συνέντευξή του να διατείνεται ότι «επκοινωνιολόγοι» χρησιμοποιούν περιστατικά επιθέσεων που συνέβησαν πριν από ενάμιση χρόνο προκειμένου πολιτικοί του αντίπαλοι να θίγουν συνεχώς το πρόβλημα με τα αδέσποτα, οι καταγγελίες για επιθέσεις συνεχίζονται.

Χθες το βράδυ επικοινώνησε με το Arcadia Portal γονιός ενός 14χρονου αγοριού, προκειμένου να καταγγείλει επίθεση αδέσποτου εναντίον του γιου του. Η επίθεση συνέβη χθες Παρασκευή σε γειτονιά στο κέντρο της Τρίπολης όπου συστηματικά ταΐζουν αδέσποτα, τα οποία συγκεντρώνονται εκεί.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο πατέρας του παιδιού, η επίθεση έγινε αναίτια, καθώς το παιδί δεν προκάλεσε τον σκύλο που του επιτέθηκε ούτε κάποιο άλλο από τα αδέσποτα που βρίσκονταν στο σημείο. Αποτέλεσμα, ο 14χρονος να φύγει με τραύματα στο πόδι, όπως βλέπετε στη φωτογραφία

Η συγκεκριμένη φιλόζωη έχει βρεθεί και πάλι αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη εξαιτίας επιθέσεων σε πολίτες από σκύλους που φροντίζει στο συγκεκριμένο σημείο στο κέντρο της Τρίπολης.

Παντελής έλλειψη σχεδίου εκ μέρους των πραγματικά υπεύθυνων από τη μια, από την άλλη η εγκληματική συμπεριφορά συμπολιτών μας που γέμισαν πρόσφατα με φόλες την Τρίπολη οι οποίες οδήγησαν στο θάνατο αδέσποτα και μάλιστα μαζικά, και στη μέση οι πολίτες οι οποίοι καταδικάζουν τις ακραίες και φονικές συμπεριφορές, αλλά και που επιθυμούν να κυκλοφορούν στον δρόμο χωρίς να φοβούνται.

Οι γονείς, όπως μας είπε ο πατέρας του παιδιού, θα κινηθούν νομικά.

 

 

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ? ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Μην μεγαλόποιειτε το θέμα,αφού ο Παυλής θα κάνει μήνυση στο φιλοζωικό και θα το λύσει το προβλημα. Μαύροοοοο

Επειδή δυστυχώς σε ένα θέμα που εν έτη 2019 και δη σε μια πόλη και όχι σε ένα χωριό δεν θα πρέπει να υπάρχει,κάποιοι γράφουν τα δικά τους για ψηφοθηρικους λόγους να γνωρίζουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι. 3 απλά πράγματα για την εικόνα της πόλης μας. Δρόμοι,φωτισμός,σκυλιά,παιδικές χαρές. Τέτοια απλά πράγματα.. τα σοβαρότερα όπως σκουπίδια δεν μπορούμε να σας ελενξουμε διότι δεν έχουμε το τρόπο. Αυτα

Τελικά ειναι πιο εύκολο να βγαίνει ο καθένας και να κατηγορεί ο ένας τον άλλον ,να βρίζει η να βγάζει μίσος σκεπτόμενος μόνο από την μια πλευρά είτε των ανθρώπων ,είτε των αδέσποτων ,παρά να κοιτάξει η να σκεφτεί και από τις 2 πλευρές...Ότι η επικινδυνότητα υπαρχει για αρκετούς λόγους και για τις 2 πλευρές και για μας τους συμπολίτες ,αλλά και τα αδέσποτα..

Αναρωτιέμαι πόσοι από τους "φιλοζωους "έχουν παιδιά ,αλλά απ την άλλη καλύτερα να μην αναπαραχθεί το "είδος "!!!!!!!

Κι εγώ μαζί με τους γονείς που κάθε μέρα κάνω τάμα να μην επιτεθεί σκυλί στα παιδιά μου. Δεν είμαι των άκρων, τα αγαπώ τα ζωάκια με την προϋπόθεση να μην κινδυνεύω από αυτά.Αν κινδυνέψουν τα παιδιά μου θα τον φάω ζωντανό τον δήμαρχο και κάθε υπεύθυνο, να το ξέρει. Και σκεφτείτε τι δύναμη έχει μια αγριεμένη μάνα!!!

Αυτή ειναι η παιδεία σας βλάχοι . Να κατηγορείτε τα ζωα για την ανευθυνότητα των υπολοίπων . Τι φταίει το ζωντανό που βρέθηκε στον δρόμο ; Για εσάς η μόνη λύση ειναι η φόλα . Γιαυτο δεν θα παμε ποτε μπροστά σαν πόλη . Πάντως εμενα προσωπικά δεν με έχει ενοχλήσει ποτε κανένα αδέσποτο ούτε έχω γινει μάρτυρας κάποιου ανάλογου περιστατικού

Μηνύσεις και αγωγές στους δημοτικούς ανίκανους..για λακούβες, σκυλιά, για κάθε αμέλειά τους..μόνο έτσι καταλαβαίνουν..

2 φορές έπεσαν φόλες μαζικά και τις 2 φορές είχε προηγηθεί δημόσιο ξεμπρόστιασμα του φιλοζωικού συλλόγου για τις τακτικες του. Μια εδώ στο Λεβίδι και τώρα με τις συνεντεύξεις. Περίεργες συμπτώσεις

Δηλαδή η μόνη σωτηρία είναι να φτάσει ο κόσμος σε ακραίες λύσεις; άχρηστοι όλοι σας, δεν σέβεστε κανέναν παρά μόνο κοιτάτε την τσέπη σας.

14.58 δεν παίζουμε με τέτοια θέματα,ρώτα το παιδί και τους γονείς του για να πάρεις απάντηση.

@18:07 - Την ίδια άποψη είχα με εσένα περίπου, μέχρι να υποστώ και εγώ επίθεση σκύλου με δάγκωμα. Μετά άλλαξα γνώμη. Επίσης ξέρεις πόσοι ηλικιωμένοι έρχονται σε δύσκολη θέση από γαβγίσματα σκύλων σε αγέλες ενώ απλά περπατάνε; Ξέρεις πόσοι ποδηλάτες μικροί και μεγάλοι έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολες καταστάσεις από αγέλες σκυλιών ή μεμονωμένο σκύλο; Δεν φταίει λοιπόν καμία βλαχιά. Φταίει η ανικανότητα αυτών που έχουν την ευθύνη καθώς και η αδιαφορία των πολιτών που παρατάνε τα σκυλιά τους. Η βασική ευθύνη είναι της δημοτικής αρχής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.