Να «αφήσει τα σάπια» καλεί τον Παυλή ο Σμυρνιώτης

Να «αφήσει τα σάπια» καλεί τον Παυλή ο Σμυρνιώτης

Ιανουάριος 21, 2017 - 12:57
1 σχόλια

Με ανάρτηση μέσω Facebook ο τέως δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης καλεί τον νυν Δημήτρη Παυλή να «αφήσει τα σάπια» σχετικά με τη δήλωσή του στην Επιτροπή Διαβούλευσης για την έγκριση του ΠΕΣΔΑ ότι τα δημοτικά τέλη θα αυξηθούν κατά 400%, και θυμίζει ότι η δική του δημοτική αρχή δεν είχε επιβάλει αύξηση τελών την περίοδο 2013-14 όταν γινόταν νόμιμη διαχείριση, ενώ αφήνει αιχμές και για απευθείας αναθέσεις.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Δημήτρη "άσε τα σάπια" και μη "ρίχνεις άδεια να βγάλεις γεμάτα". Φυσικά και η όποια νόμιμη διαχείριση στοιχίζει παραπάνω από να πετάμε τα σκουπίδια χύμα στο Πλάτωμα, στην Αγ. Τριάδα, στον Αγ. Βλάση...αλλά άλλο αυτό και άλλο να "προετοιμάζεις" τους πολίτες για αχρείαστες δραματικές αυξήσεις τελών.

Υ.Γ.1: Το 2013-14 που ήταν η μόνη περίοδος που κατά διαστήματα καταφέραμε απόλυτα νόμιμη διαχείριση δηλαδή μεταφορά και υγειονομική ταφή 11.000 τόνων στον ΧΥΤΑ Φυλής με κόστος - πλέον της αποκομιδής -περίπου 80 ευρώ/τόνο (45 χρέωση του ΧΥΤΑ και περίπου 35 η μεταφορά), εμείς καμιά αύξηση τελών δεν επιβάλαμε.

Υ.Γ.2: Ελπίζω να μη προαναγγέλεις αυξήσεις για να πολλαπλασιάσετε τις απ' ευθείας αναθέσεις τύπου αποκομιδής(?) ανακυκλώσιμων από τις περιφερειακές δημοτικές ενότητες κόστους - μόνο της αποκομιδής - πάνω από 120 ευρώ/τόνο.»

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.