Μποροβήλος: Ξεκινάμε με δύσκολα παιχνίδια

Μποροβήλος: Ξεκινάμε με δύσκολα παιχνίδια

Ιούλιος 02, 2019 - 22:54
2 σχόλια

Στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει ο Αστέρας Τρίπολης στο ξεκίνημα της Super League στάθηκε ο πρόεδρός της Αρκαδικής ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος στις δηλώσεις μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά

«Αυτό που θέλω να παρατηρήσω είναι ότι αν και η τεχνολογία μπαίνει στο ποδόσφαιρο, στην κλήρωση μπήκαν πολλές παράμετροι που στο τέλος δεν κατάφεραν να εξαλείψουν κάποια προβλήματα που είχαμε δει τα περασμένα χρόνια. Για να μιλήσω για την δική μου ομάδα, ξεκινάμε με συνεχόμενα παιχνίδια με τους μεγάλους κάτι που σε ένα βαθμό επηρεάζει. Δεν λέω ότι είναι καθοριστικός παράγοντας, αλλά έχει την δική του βαρύτητα και την δική του συμμετοχή, παίζει σημαντικό ρόλο. Μπήκαν πολλοί παράμετροι στο νέο σύστημα για να κάνει την κλήρωση, να μην γίνει αυτό, να μην γίνει εκείνο. Οι παράμετροι που  μπαίνουν θα πρέπει να είναι ελάχιστοι. Το σωστό σε ένα πρωτάθλημα 14 ομάδων είναι τα παιχνίδια να είναι ανακατεμένα, όλοι να παίζουν με όλους κι όχι μαζεμένα τα δύσκολα στην αρχή και μετά τα υπόλοιπα, διότι όπως λέει και ο λαός, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Για αυτό προεδρα να βάλετε το χέρι βαθεια στην τσέπη να πάρετε τουλάχιστον 4 καλούς παίχτες που θα κάνουν την διαφορά και να παίξει η ομάδα μας τους 3 μεγάλους στα ίσια ,θα έχουν παιχνίδια στα πόδια τους λόγω Ευρώπης και θα ζοριστούμε περισσότερο !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.