Μπήκαν τα θεμέλια στο γήπεδο της Νεστάνης

Μπήκαν τα θεμέλια στο γήπεδο της Νεστάνης

Απρίλιος 28, 2022 - 17:02
10 σχόλια

Με πλατιά χαμόγελα και με έκδηλη την ικανοποίηση στα πρόσωπα τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος και ο πρόεδρος του ΑΟ Νεστάνης και της κοινότητας του χωριού Βασίλης Σπέντζος βλέπουν να μπαίνουν τα θεμέλια του νέου γηπέδου.

Το νέο Ενωσιακό γήπεδο της Νεστάνης θα είναι έτοιμο σε λίγο καιρό με τις εργασίες αναμόρφωσης του εσωτερικού αλλά και των υπόλοιπων χώρων να προχωρά με βήμα ταχύ όντας εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.

Μιλάμε προφανώς για ένα σπουδαίο και ιδιαίτερα σημαντικό έργο όχι μόνο για την περιοχή της Νεστάνης αλλά και για ολόκληρο το Αρκαδικό ποδόσφαιρο αφού ένα νέο καταπράσινο και αναβαθμισμένο γήπεδο σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο.

Τα θεμέλια του νέου γηπέδου μπήκαν, τα έργα είναι σε πλήρη εξέλιξη και το γήπεδο της Νεστάνης αλλάζει όψη με ένα μεγάλο όνειρο να αποκτά πια σάρκα και οστά.

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Για σενα δηλαδή φταίει η ένωση που δυο σύλλογοι με διοίκηση καθαρά δίκη τους ανεξάρτητη έπεσαν !! Τι δικαιοδοσία έχει η ένωση στα αγωνιστικά των συλλόγων πως θα μπορούσε να αποτρέψει τον υποβιβασμό μήπως με κάποιο διάταγμα ;

Το γήπεδο πίσω δεν το βλέπεις ;τίποτα είναι για σενα ολόκληρο γήπεδο ;μάλλον τίποτενιος είσαι εσυ.

Ελα ρε Προεδραρααα. Για τον Σπεντζο λεω φυσικα. Ο μονος που αγαπαει το ποδόσφαιρο και το χωριό του.Ολοι οι αλλοι ειναι Αβγολεμονοι...

ρε γηπεδα στη τριπολη φτιαχνουν ,εδω θα πηγαιναν τοσα παιδια ,εκει το φτιαχνετε για να παει ποιος? ελεος

Τι να κανονισει ο Προεδρος? Να παρετε τα ποδια σας να παίξετε μπαλα σοβαρη με μυαλο και να μπειτε στο γηπεδο με την κουπα. Καλη επιτυχια στην προσπαθεια των παιδιων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.