Μπαντής: Σε Football League και Γ’ Εθνική κολλάει, εδώ δεν κολλάει;

Μπαντής: Σε Football League και Γ’ Εθνική κολλάει, εδώ δεν κολλάει;

Ιανουάριος 24, 2021 - 18:02
2 σχόλια

Τον συνωστισμό στα καταστήματα σε σύγκριση με το «λουκέτο» που συνεχίζει στις χαμηλότερες κατηγορίες του ποδοσφαίρου καυτηρίασε ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, με ανάρτησή του στα social media μέσω της φωτογραφίας του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου από την Ερμού που έγινε viral.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιώργος Μπαντής

«Εδώ βλέπουμε 22 ποδοσφαιριστές της Football League να κάνουν προπόνηση σε γήπεδο 9.000τμ. Πραγματικά επικίνδυνο, ευτυχώς υπάρχει σχέδιο» και «Πάμε άλλη μία σε νέα έκδοση. Εδώ βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές της Football League, της Γ ' εθνικής ανδρών, της Α ' εθνικής γυναικών, όλων των τοπικών πρωταθλημάτων και τους μικρούς μας παίκτες από τις ακαδημίες όλης της χώρας να προπονούνται μαζί σε ένα γήπεδο 9.000 τετραγωνικών μέτρων. Πραγματικά επικίνδυνο, ευτυχώς υπάρχει σχέδιο».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Το μόνο. Κακό θα πεινάσουν οι. ΨΕΥΤΟΜΑΝΑΝΤΖΕΡ από τη μη έναρξη της μπαλλα όσο για την κυβέρνηση όσο και να την πατρωναρουν τα οχετο κανάλια δεν μας πείθει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.