Μουσικό έργο με τον Γιάννη Κότσιρα και τη Χορωδία Τρίπολης στην πλατεία Άρεως

Μουσικό έργο με τον Γιάννη Κότσιρα και τη Χορωδία Τρίπολης στην πλατεία Άρεως

Σεπτέμβριος 04, 2021 - 22:19
9 σχόλια

Το βράδυ της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15 Σεπτεμβρίου στην πλατεία του Άρεως, η Τρίπολη θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα σημαντικό επετειακό, Μουσικό Ελληνικό έργο, την '' ΚΑΝΤΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ '' του Συνθέτη ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΟΝΤΗ.

Θα διευθύνει ο ΙΔΙΟΣ ο Συνθέτης, με Σολίστα τον γνωστό τραγουδιστή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ και ΑΘΗΝΑΪΚΗ ορχήστρα.

Μαζί τους η 50μελής ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - έχει τραγουδήσει στην Παναγία των Παρισίων -, ο Καλλιτεχνικός φορέας της πόλης μας με την Πανελλήνια καταξίωση και τις μεγάλες, διαχρονικές επιτυχίες στα κοντά 40 χρόνια πορείας της! Η Διδασκαλία των κομματιών ανήκει, αποκλειστικά, στις δύο εξαιρετικές Μαέστρους της Χ. Τ., την ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ και την ΑΜΑΛΙΑ ΓΟΥΛΑ που εργάζονται - εθελοντικά - πυρετωδώς μαζί με τους Χορωδούς τους, για την επιτυχία της Μεγάλης Συναυλίας! Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!

Σας περιμένουμε...

Από το Δ. Σ. της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


9 Σχόλια

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι χορωδίες. Αλλιώς θα αναρωτιόμαστε προς τι τα λάβαρα στην Τρίπολη; Και όπως και να το κάνεις δεν φτάνουν οι φωνές των χορωδιών να αναδείξουν την επέτειο περαν των ορίων της πόλης. Σωστά! Μέχρι τα όρια αυτά στοχεύει η δημοτική αρχή. Η ευκαιρία μοναδική προβολής της Τρίπολης, με στόχο την επισκεψιμότητα, κάηκε.

Ας ευχηθούμε η εκδήλωση να γίνει, γιατί το κορυφαίο πρόβλημα του δήμου, σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο ως προς τα 200 χρόνια και την Άλωση, είναι η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Απόλυτη αναξιοπιστία και αδιαφορία για το αν γίνονται ή ακυρώνονται εκδηλώσεις, για αστείους λόγους που συνήθως είναι χοντροκομμένες προφάσεις. Εκδηλώσεις που έχουν ανακοινωθεί δεν γίνονται, και από την άλλη, εμφανίζονται και γίνονται εκδηλώσεις από το πουθενά. Προγραμματισμός και σοβαρότητα μηδέν. Η ευκολία με την οποία ο Δήμος ακυρώνει ή ανακοινώνει εκδηλώσεις δεν έχει προηγούμενο. Χωρίς αξιοπιστία, δεν έχεις επισκέπτες....

.... προχτε΄ς ανακοίνωσαν από το πουθενά Γλυκερία. Γιατί προχτές; Γιατί απλά τότε το σκέφτηκαν, ή τότε τους προέκυψε. Όλα τυχαία. Όλα στο πόδι. Όλα στον αυτόματο. Και μετά τους φταεί ο κόσμος που τους γυρίζει την πλάτη. Ουδείς τους έχει σχέση με πολιτισμό και ανάλογες διοργανώσεις, οι καλλιτέχνες και φορείς τους κράζουν πανελληνίως, κι αυτοί κομπάζουν. Όλοι οι εμπλεκόμενοι μιλάνε για την απόλυτη ασχετοσύνη και ανεπάρκεια της αρμόδιας, κι αυτή στην κοσμάρα της... Έχουμε γελοιποιηθεί σε κάθε σοβαρό άνθρωπο του χώρου σε όλη την Ελλάδα, και η άλλη νομίζει πως είναι υπουργός πολιτισμού. Τι να πεις!

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.

Μια βροχή μας σώζει. Διότι τότε θα φταίει η βροχή που δεν θα γίνουν εκδηλώσεις... Και όχι η ανύπαρκτη δημοτική αρχή μη αντάξια της επετείου των 200 χρονών. Μήπως τελικά ο δήμαρχος κάνει τη χάρη στο Νίκα που δεν θέλει με νύχια και με δόντια την επέτειο αυτή?

Ο κορονοϊός έβλαψε τον πολιτισμό και τους καλλιτέχνες, στην Τρίπολη όμως ωφέλησε γιατί δικαιολογήθηκαν πολλές αστοχίες της δημοτικής αρχής στα πολιτιστικά.

Μην του βάζετε αέρα στα μυαλά πως θα τον ορίσει ο Τζιουμης αντιδήμαρχο πολιτισμού και το πιστέψει και πιός τον ακούει. Αυτός από την χαρά του είναι ικανός να φέρει τον Καρά και Διονυσίου να τραγουδούν για μια εβδομάδα στην πλατεία Άρεως.

Συναυλία Λεοντή με σολίστ Κότσιρα. Ετσι τιτλοφορείται η εκδληλωση.. Στην οδό δημοσίων σχέσεων όμως αν δεν παινέψεις την χορωδία σου θα πέσει η Αρκαδία να σε πλακώσει!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.