Μηνύματα για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου από Βλάση και Καμπύλη στο Άστρος (vid)

Μηνύματα για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου από Βλάση και Καμπύλη στο Άστρος (vid)

Οκτώβριος 28, 2023 - 20:45
10 σχόλια

Τα δικά τους μηνύματα έστειλαν αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης στο Άστρος για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης και ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης.

Κώστας Βλάσης

«Σήμερα γιορτάζουμε το μεγάλο «ΟΧΙ» του 1940. Οι Έλληνες βγήκαν μπροστά γράφοντας ιστορία κόντρα σε όλους και σε όλα δείχνοντας πως τα αδύνατα είναι δυνατά. Οι Έλληνες είπαν το πρώτο «ΟΧΙ» απέναντι στον φασισμό και απέναντι σε αυτούς που απεiλούσαν την αξιοπρέπεια και την ελευθερία μας.

Στην Ελλάδα γιορτάζουμε την αρχή του πολέμου, τότε που είπαμε το μεγάλο «ΟΧΙ». Οφείλουμε λοιπόν θυμόαστε αυτό το «ΟΧΙ» που ένωσε τους Έλληνες και έδειξε πως με ομόνοια και ομοψυχία μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Δεν ξεχνάμε ποτέ όλους αυτούς που έδωσαν την ψυχή και την ζωής τους για την ελευθερία του Έθνους. Χρόνια πολλά Ελλάδα».

Γιώργος Καμπύλης

«Τιμούμε τους αγώνες των προγόνων που με αυταπάρνηση κράτησαν όρθια την χώρα μας και γιορτάζουμε το μεγάλο «ΟΧΙ» που έκλεισε την «πόρτα» στους κατακτητές. Σεβασμός σε όσους θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς τώρα ελεύθεροι. Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια Έλληνες».

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Μηνύματα από Βλάση και Καμπύλη για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


10 Σχόλια

Τιμή καί δόξα στα παληκάρια τού ηρωικού ΕΛΑΣ πού πολέμησαν τον κατακτητή. Τιμή καί δόξα στον πρωτοκαπετανιο τού ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη . Ζήτω η Εθνική Αντίσταση.

"Όσοι άξιζαν για κρεμάλα στα ψηλά καί στά μεγάλα κι οι λεβέντες καί οι άντρες μ' αίμα βάψανε τίς μάντρες". Ντροπή στους δειλούς καί λουφαδορους, κρεμάλα στους δοσίλογους.

Ο ΕΛΑΣ ανόητε, ανιστορητο τούβλο, είναι διαχρονικά ο μεγαλύτερος ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ στρατός πού έγινε ποτέ παγκόσμια. Αριθμούσε περίπου 100.000 άντρες μαζί με τόν εφεδρικό ΕΛΑΣ. Πολέμησε τον κατακτητή καί είμαστε περήφανοι εμείς οι πραγματικοί πατριώτες.

08:18 ότι πεις Θοδωρη μου με το γνωστό σου ευγενικό τρόπο που μιλάς και στα σχόλια του fb

Πολέμησε το κατακτητή χωρίς να πετύχει ΤΙΠΟΤΑ... Τζάμπα μαγκιά δηλαδή εις βάρος των τίμιων αγωνιστών.

18:39 όχι και τίποτα όχι και τίποτα ακόμα πονάει η έδρα σας όποτε το ακούτε για αυτό λυσσάτε. Τι και εάν έκλεισε το εργοστάσιο. Τι και εάν πέρασαν 100 και χρόνια πολλά με διωγμούς, δολοφονίες, καταπίεση, εξορία. Ακόμα εκεί αυτό σας την δίνει οτι ακόμα είναι εκεί και κάθε φορε που κάνετε μια βρωμοδουλεια τους βρίσκεται απέναντι.

18:39 Μήπως έχεις ακούσει κάτι για την ανατίναξη τής γέφυρας του Γοργοποτάμου αδιαβαστε;; Μήπως ξέρεις τίς θετικές καθοριστικές συνέπειες πού είχε για τούς συμμάχους στο μέτωπο τής Αφρικής;; Τι να ξέρεις εσύ......

ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ. ΑΣΧΕΤΟΣ, ΚΡΙΜΑ.

Κάποιοι από το σπίτι τους μαθαίνουν μόνο για τα ανδραγαθήματα των δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών. Όποτε λογικά τα σχόλια. Πάντως αναγνωρίζω ότι στην παρούσα φάση μάλλον θα τους χρειαστούν όσα έμαθαν. Καθώς τα λάδια στο υπόγειο μπαίνουν για να φτιαχτούν ξανά οι περιουσίες.Το μόνο κακό είναι δεν έχουν ξεκάνει τα κουμουνια ακόμα και θα τα βρουν πάλι μπροστά τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.