Μια «ζωγραφιά» από τον Κατσίρη (vid)

Μια «ζωγραφιά» από τον Κατσίρη (vid)

Ιανουάριος 14, 2024 - 20:06
4 σχόλια

Μπορεί ο Κόκε Χίμπα να ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου μοιάζοντας ασταμάτητος κάθε φορά που η μπάλα πήγαινε στα πόδια του όμως ο Βασίλης Κατσίρης ήταν καθοριστικός και πιστώνεται ένα υπέροχο γκολ σε εκτέλεση.

Ένα μακρινό πλασέ έχοντας σηκώσει όμως πρώτα κεφάλι και έχοντας δει εκτός θέσης τον αντίπαλο τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα εκεί που έπρεπε πετυχαίνοντας στο 78’ το δεύτερο από τα τρία συνολικά τέρματα του Ερμή στην νίκη του στο ντέρμπι κόντρα στην Δημητσάνα.

Ένα πολύ ωραίο γκολ σε εκτέλεση με τον Βασίλη Κατσίρη να παραμένει μια σταθερή αξία για τον Ερμή και με την αγωνιστική του συμπεριφορά είτε παίζοντας στο άκρα της επίθεσης είτε στα άκρα της άμυνας (που αρκετές φορές τον έχουμε δει) να τον κάνουν σημαντικό για την ομάδα του.

Βασίλης Κατσίρης σε ένα υπέροχο τέρμα μέσα από μια πολύ ωραία δική του προσπάθεια σε έμπνευση και εκτέλεση.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Μια «ζωγραφιά» από τον Κατσίρη


4 Σχόλια

κορυφαιος του ΕΡΜΗ ηταν ο ΑΔΑΜΗΣ και στο γκολ του ΚΑΤΣΙΡΗ ολα τα λεφτα ηταν η πασσα του Νο 6 κοντογιαννοπουλος να σε διορθωνουμε και λιγακι εισαι καλος αλλα το ποδοσφαιρο το βλεπουν αρκετοι αλλα το γνψριζουν λιγοι

Α ρε αδαμη τι παιχταράς είσαι. Παίκτης βαρόμετρο για την μελιγου. Κορυφαίο δίδυμο με κοντογιαννοπουλο. Εξαφάνισαν καδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.