Μια πρώτη «γεύση» από το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022 του Δήμου Τρίπολης

Μια πρώτη «γεύση» από το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022 του Δήμου Τρίπολης

Ιούνιος 07, 2022 - 12:30
1 σχόλια

Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και ήδη ο δήμος Τρίπολης σχεδιάζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν τις ημέρες του καλοκαιριού.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και με τα μέτρα να είναι πιο χαλαρά, ευελπιστούμε να δούμε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα δώσει τη δυνατότητα στον κόσμο να βγει έξω, να χαλαρώσει και να ψυχαγωγηθεί. Άλλωστε, είναι κάτι που οι δημότες της Τρίπολης επιζητούν, καθώς τώρα που ο καιρός έχει ανοίξει οι πλατείες και τα πάρκα της πόλης έχουν γεμίσει.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού κυρία Καρούντζου, πήραμε μια «μικρή γεύση» για το τι να περιμένουμε.

Οι δημότες της Τρίπολης θα απολαύσουν κυρίως μουσικές παραστάσεις φέτος ενώ η «Αντιγόνη» θα είναι η θεατρική παράσταση που θα ανέβει στο Άλσος Αγίου Γεωργίου.

Κυρίως για τους μικρούς μας φίλους αλλά και για μεγάλους, από 1ης Ιουλίου θα ξεκινήσει το θερινό σινεμά, κάτι που αποτελεί πλέον θεσμό του καλοκαιριού και αναδεικνύει όμορφες γωνιές της πόλης μας.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις θα έχουν ελεύθερη είσοδο όπως και πέρσι και το θέατρο στο Άλσος Αγίου Γεωργίου θα είναι ο ένας από τους κύριους χώρους που θα τις φιλοξενήσει.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα η κυρία Καρούντζου θα ανακοινώσει το πλήρες πρόγραμμα.

Ας ελπίσουμε το φετινό καλοκαίρι να είναι γεμάτο χαρά, ξεγνοιασιά και να απολαύσουμε περισσότερες πολιτιστικές δράσεις στον Δήμο μας.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.