Μια νέα ομάδα έρχεται στο τοπικό ποδόσφαιρο της Αρκαδίας

Μια νέα ομάδα έρχεται στο τοπικό ποδόσφαιρο της Αρκαδίας

Ιούλιος 25, 2019 - 14:56
1 σχόλια

Την ώρα που το Αρκαδικό συνεχίζει με σταθερά βήματα στον δρόμο προς την αναβάθμιση του μια νέα ομάδα έρχεται για να επιβεβαιώσει αυτή την προσπάθεια και να ανοίξει καινούριες ποδοσφαιρικές προοπτικές στο νομό μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr μια νέα ομάδα, ένα νέο και φρέσκο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ βρίσκεται στην τελική του ευθεία και εντός των επόμενων ημερών και αφού ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες θα κάνει την εμφάνιση του στις τοπικές κατηγορίες της Αρκαδίας.

Το νέο ποδοσφαιρικό σωματείο που είναι στα σκαριά θα είναι στην Τρίπολη και θα αφορά την δημιουργία μιας ομάδας όπου ο σκοπός της θα είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων στο χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, η εκμάθηση μέσα από την διαδικασία των αγώνων έχοντας ως κορμό και ως βάση νεαρά παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα υπό την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων ποδοσφαιρικά ανθρώπων με ξεχωριστή διαδρομή.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα εγχείρημα το οποίο θα βασίζεται στις νεαρές ηλικίες και στην συνεχή παραγωγή νέων ταλέντων που θα έχουν την ευκαιρία να αποκτούν ποδοσφαιρικές παραστάσεις έχοντας ταυτόχρονα ένα συγκεκριμένο μοντέλο αναφορικά με τον αγωνιστικό τρόπο μέσα στο χορτάρι όντας μια ομάδα με την δική της ποδοσφαιρική ταυτότητα, την δική της αγωνιστική φιλοσοφία και ασφαλώς το δικό της ξεχωριστό πλάνο για το παρών και το μέλλον.

Έτσι λοιπόν στο νέο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας αναμένεται να έχουμε μία ακόμα ομάδα την νέα αγωνιστική σεζόν και γενικότερα το Αρκαδικό ποδόσφαιρο να αποκτήσει ακόμα ένα σωματείο που σκοπό έχει να επενδύσει στις νέες ποδοσφαιρικές γενιές.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ναι, κρατήστε μυστικό το όνομά της μην της πάρουμε την ...π@ρθενιά ! Ρε δεν μας παρατάτε με τις εξυπνάδες σας ;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.