Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Κώτσιρας

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Κώτσιρας

Ιούνιος 15, 2021 - 23:19
7 σχόλια

Μεγάλες αθλητικές ιστοσελίδες της χώρας το βράδυ της Τρίτης 15 Ιουνίου στέλνουν τον Γιάννη Κότσιρα στον Παναθηναϊκό σε μια είδηση με την δική της προφανώς ξεχωριστή σημασία τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Αστέρα Τρίπολης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες υπήρξαν συζήτησεις του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα και οι δύο πλευρές έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία καθώς ο Αρκάς διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα με την αρκαδική ομάδα.

Ο Γιάννης Κώτσιρας και στο παρελθόν είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού (το περασμένο καλοκαίρι) αλλά τελικά η μεταγραφή δεν είχε γίνει αυτή τη φορά όμως όλα δείχνουν πως θα υπάρξει αίσιο τέλος μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Γιάννης Κώτσιρας σε περίπτωση που τελικά υπογράψει στον Παναθηναϊκό θα ενισχύσει τους πράσινους στη θέση του δεξιού μπακ εκεί όπου μετά τη λήξη του συμβολαίου με τον Μολό είχε μείνει μόνο ο Φακούντο Σάντσες.

Με τον Αστέρα Τρίπολης ο Γιάννης Κώτσιρας έχει κάνει 135 συμμετοχές σε επίπεδο Super League έχοντας πετύχει τρία γκολ και 13 ασίστ μέχρι σήμερα.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Αμα δωσουμε τον κωτσιρα στους σιχαμενους που κανανε κατι χρονια να μας δωσουν τα 700κ του κουρμπελη ειμαστε για γελια

Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟ , που φέτος τερμάτησε 1 θέση πάνω από τον Αστέρα , με διαφορά 5 βαθμούς; Αλήθεια τώρα; Ο αστερας δεν είχε κάνει μεταγραφές τον Γενάρη . Φαντάσου να είχε κάνει, τί θα βλέπαμε στον βαθμολογικό πίνακα . Τέλος πάντων , μακάρι όπου πάει να παίζει βασικός

ρε 10.57 εσυ παιζεις με τις ραχουλες και δεν υποστηριζεις και την ομαδα σου κι ολας... αντε μπες μεσα σκο κλουβι σου και ασε μας εμας μην ασχολησε με τον αστερα κομπλεξικε

μπραβο ρε γιαννη,πηγαινε να παιξεις μπαλα σε ομαδα επιτελους.ποιος αστερας τριπολης ρε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.