Μελιτζάzz – Reunion 2022: Στόχος του η επανένωση φίλων μετά από δύο χρόνια πανδημίας (vid)

Μελιτζάzz – Reunion 2022: Στόχος του η επανένωση φίλων μετά από δύο χρόνια πανδημίας (vid)

Ιούνιος 04, 2022 - 19:00
2 σχόλια

Η επιστροφή του αγαπημένου φεστιβάλ Μελιτζάzz  στο Λεωνίδιο αποτελεί το γεγονός του καλοκαιριού και θα όλοι θα βρεθούμε στην περιοχή από τις 7 – 10 Ιουλίου, για να το απολαύσουμε.

Πρόκειται για μια πολύχρωμη, πολυεθνική συνεύρεση πολιτισμών, στην πρωτεύουσα της Τσακωνιάς. Προσκεκλημένοι καλλιτέχνες και chef συνεισφέρουν στη γιορτή με μουσική, χορό, πολιτισμό και γεύσεις.

Αφορμή και οδηγός η περίφημη Π.Ο.Π. τσακώνικη μελιτζάνα Λεωνιδίου.

Φέτος στο πλαίσιο του φεστιβάλ εντάσσεται και το στοιχείο της επανένωσης, της επανασυνάντησης καθώς, κατά τη διάρκειά του θα εγκαινιαστεί το ανακαινισμένο παλιό Γυμνάσιο Λεωνιδίου. Ένα εξαιρετικό κτίριο, δείγμα της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.  Παλιοί συμμαθητές και καθηγητές θα βρεθούν και πάλι στους χώρους αυτού του κτιρίου, που για μεγάλο διάστημα ήταν κλειστό και θα θυμηθούν πολλά.

Στην κάμερα του arcadiaportal.gr μίλησε ο κ. Δολιανίτης, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λεωνιδίου για το τι σημαίνει για τους κατοίκους το φεστιβάλ και πόσο ανυπομονούν να πραγματοποιηθεί.

Η αλήθεια το Μελιτζαzz μας είχε λείψει πάρα πολύ, για εμάς είναι μια ξεχωριστή γιορτή.

Μετά από δυο χρόνια πανδημίας ο κ.Δολιανίτης πιστεύει ότι η φετινή διοργάνωση θα έχει πλήθος εκδηλώσεων από συναυλίες, εκθέσεις (ΔΕΙΤΕ εδώ) καθώς και συναντήσεις παλιών συμμαθητών. Ιδιαίτερα αυτή η επανένωση φίλων είναι κάτι που κάνει τους κατοίκους του Λεωνιδίου να ανυπομονούν ακόμα περισσότερο.

Θα ενωθούμε και με φίλους που έχουμε χαθεί τα δυο τελευταία χρόνια

Στόχος του φετινού φεστιβάλ είναι αυτός ο τριπλός συνδυασμός της μουσικής, των γεύσεων και της νοσταλγίας.

Οι κρατήσεις για την περίοδο που γίνεται το Φεστιβάλ έχουν ήδη ξεκινήσει και κυρίως γίνονται από νεαρά άτομα, που ανυπομονούν να παραβρεθούν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Ο κ. Δολιανίτης προσκαλεί όλο τον κόσμο να έρθει στο Λεωνίδιο στις 7-10 Ιουλίου, για να χορέψει, να γευτεί τη μελιτζάνα και να περάσει καλά.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η επιστροφή του Μελιτζάzz - Reunion μετά από δυο χρόνια πανδημίας είναι γεγονός!


2 Σχόλια

Μια πρόταση προς τους διοργανωτές. Καλό θα ήταν να εξετάσουν και το ενδεχόμενο να βάλουν κάποιο/α λεωφορεία απο Τρίπολη και Άργος - Ναύπλιο ώστε να πιούμε καμιά μπύρα παραπάνω και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο κατά την επιστροφή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.