Με πολλές συμμετοχές ο «24ος Κολοκοτρώνειος Δρόμος» (pics,vid)

Με πολλές συμμετοχές ο «24ος Κολοκοτρώνειος Δρόμος» (pics,vid)

Σεπτέμβριος 17, 2023 - 11:41
1 σχόλια

Στο ηλιόλουστο πρωινό της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Άρεως πραγματοποιήθηκε ο 24ος «Κολοκοτρώνειος Δρόμος» υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης σε συνεργασία με με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Τρίπολης (ΣΔΥΤ), την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και την ΕΟΣΛΜΑΥ.

Ο αγώνας αυτός που διεξάγεται στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη κάτω από το άγαλμα του αρχιστράτηγου της Ελληνικής Επανάστασης και φέρει το όνομα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη είναι αφιερωμένος στην επέτειο απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς.

Με πολλές συμμετοχές όλων των ηλικιακών κατηγοριών, με αμέτρητα χαμόγελα και με εξαιρετική διάθεση ο 24ος «Κολοκοτρώνειος Δρόμος» έγινε με πολύ μεγάλη επιτυχία με την ανταπόκριση των δρομέων να είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έγιναν και οι απονομές των επάθλων και των αναμνηστικών μεταλλίων στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης (Άνδρες και Γυναίκες) καθώς και στις κατηγορίες έως 29, 30-39, 40-49, 50-59 και 60-69 και 70+ (Άνδρες), και έως 29, 30-39, 40-49 και 50+ (Γυναίκες).

Στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησε για τον 24ο «Κολοκοτρώνειο Δρόμο» ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης (ΣΔΥΤ) κ. Παπαντωνίου για την σημασία και την ιστορία αυτού του τόσο ξεχωριστού αγώνα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr 24ος Κολοκοτρώνειος Δρόμος


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.