Μαύρες σκιές θα ακουμπήσουν πολλούς, προβλέπει ο Δημήτρης Βόσνος για την ΚΕΔΗΤ

Μαύρες σκιές θα ακουμπήσουν πολλούς, προβλέπει ο Δημήτρης Βόσνος για την ΚΕΔΗΤ

Οκτώβριος 22, 2018 - 21:01
6 σχόλια

Πρώτη φορά αντιπολιτευόμενος εμφανίστηκε ο κ. Δημήτρης Βόσνος, μετά τη διαγραφή του από την παράταξη Παυλή, κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, όταν, λαμβάνοντας τον λόγο, όχι μόνο συμφώνησε με τον κ. Γιάννη Σμυρνιώτη και την πρότασή του να οριστεί μια επιτροπή που να προχωρήσει με τον έλεγχο των οικονομικών της ΚΕΔΗΤ, αλλά πήγε το ζήτημα ακόμα παραπέρα, χρησιμοποιώντας σκληρό λόγο απέναντι στους μέχρι χθες συμπολιτευομένους του, μιλώντας για μαύρες σκιές που θα ακουμπήσουν πολλούς και για «έγκλημα» που συντελείται στην Επιχείρηση.

Αφού ζήτησε τον λόγο, ο κ. Βόσνος επεσήμανε ότι το Σώμα πρέπει να δει με πολλή σοβαρότητα το θέμα της ΚΕΔΗΤ, και έθεσε κάποια ερωτήματα:

«Θα πρέπει να δρομολογήσουμε τις διαδικασίες να συντάξει η ΚΕΔΗΤ έγκαιρα προϋπολογισμό του 2019; Τι προϋποθέτει αυτό; Θα πρέπει, σύμφωνα με την Αποκεντρωμένη, να υπάρχει πόρισμα των ορκωτών. Είναι απλή η διαδικασία να μπουν ορκωτοί; Όχι, δεν είναι απλή. Να βρεθεί λύση σε συνεννόηση με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, και με την Αποκεντρωμένη.

Αν δεν βρεθεί λύση, θα κάνουμε λόγο για ένα έγκλημα. Υπάρχουν 15 εργαζόμενοι και δεν προσφέρουν στους ωφελούμενους το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

«Θα μας κατηγορήσουν για κατασπατάληση δημόσιου χρήματος. Υπάρχουν επιχειρήσεις που έχουν να εισπράξουν χρήματα δυο χρόνια και εμείς συμβάλλουμε στο κλείσιμό τους. Πιθανότατα να συμβάλει η έγκαιρη έκδοση πορίσματος προς αυτή την κατεύθυνση».

Υπάρχουν μαύρες σκιές για αιρετούς και ενδεχομένως να ακουμπήσουν πολλούς από εμάς, αλλά υπάρχει μια ομηρεία των εργαζομένων.

Ναι, να πάρουμε όλες οι παρατάξεις την ευθύνη να βρεθεί λύση σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, είπε, επεκτείνοντας την πρόταση Σμυρνιώτη.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο Νίκος Τσιαμούλος, επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα», κατηγόρησε ούτε λίγο ούτε πολύ τον κ. Βόσνο ότι τώρα θυμήθηκε να ασχοληθεί με την ΚΕΔΗΤ.

Η ουσία είναι ότι ο πρώην αντιδήμαρχος αντιπολιτεύεται, πλέον, ανοιχτά τη δημοτική αρχή και την παράταξη που τον διέγραψε. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Βόσνος είχε δηλώσει στο Arcadia Potal ότι θα είναι παρών στην αυτοδιοίκηση και ότι θα παραμείνει σε αυτήν.


6 Σχόλια

Για τη συγκάληψη στη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος έχει βασικότατο ευθύνη κ Βόσνο γιατί έως τώρα τους στήριζες

μαυρες και αραχνες θα ειναι και δεν θα τους ακουμπησουν μονο αγκαλια θα τους παρουν και θα τους σηκωσουν!

Πολύ θα ήθελα να το δω αυτό,αλλά φοβάμαι ότι δεν θα ανοίξει ρουθουνι και μην ακούσω πάλι ότι φταίνε οι εργαζόμενοι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.