Λεωνίδιο - Ηρακλής 1-0 (pics,vid)

Λεωνίδιο - Ηρακλής 1-0 (pics,vid)

Ιανουάριος 06, 2024 - 20:41
4 σχόλια

Το Λεωνίδιο ξεκίνησε με θετικό πρόσημο το 2024 επικρατώντας στο γήπεδο του με 1-0 του ανταγωνιστικού Ηρακλή Βερβένων στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Το γκολ του Κρεβατά στο 23ο λεπτό του αγώνα ήταν αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες και τελικά χάρισε την νίκη στους ερυθρόλευκους σε μια αναμέτρηση με στιγμές καλές και ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα του Λεωνιδίου με τον Ηρακλή Βερβένων καθώς επίσης και φωτορεπορτάζ από τον φακό του Nigel Copage.

Λεωνίδιο: Γιαννούσης Κ., Λάτσης Γ., Μπαλαρίνης, Μπακάλης, Γιαννούσης Σ., Βρεττάκης, Γουσγουλάς (Φιλίτσης), Ρεντούλης (Γεωργίτσης), Κρεβατάς, Λάτσης Γρ., Κωνσταντάς (Ρεντούλης)

Ηρακλής Βερβένων: Κυρίου, Χιώτης, Τσεμπελής (Μπάρλας), Πουτσελάς, Αδάμης, Ζώης, Κακλαμάνος (Πάπαλος Σ.), Μέλλος, Μπαϊρακτάρι Α. (Σχίζας),Μπαϊρακτάρι Γ.(Αρφάνης), Αβίντογλου (Δ. Πάπαλος).

Βίντεο / Φωτογραφίες: Nigel Copage
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Λεωνίδιο - Ηρακλής 1-0


4 Σχόλια

Διορθώσετε τις ομάδες .Λεωνίδιο με Λεωνίδιο β είναι το σωστό.α ρε Ηρακλή πως σε κατάντησαν έτσι

Καλό που δημιουργεί το Λεωνιδιο ευκαιρίες, αλλά κάποιος να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Υπάρχει περίπτωση για απόκτηση σέντερ φορ; Ο Μπαρμποσα πότε γυρίζει; Ο Αλέξανδρος Σαράντης που είναι; Πέρυσι τέτοιο καιρό πανηγύρια για την απόκτηση του!

Ρε φίλε, που έγραψες το άρθρο, θα μας τρελάνεις. Γράφεις για ευκαιρίες και από της δύο ομάδες. Μια ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο είχε η ομάδα του κυρίου Ρεντουλη. Μια κεφαλιά, .... Το Λεωνίδιο τουλάχιστο έκανε ,3-4....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.