Λεωνίδιο - Ερμής Μελιγούς 2-1 (pics,vid)

Λεωνίδιο - Ερμής Μελιγούς 2-1 (pics,vid)

Ιανουάριος 15, 2023 - 10:51
11 σχόλια

Το Λεωνίδιο ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας κερδίζοντας στο γήπεδο του με σκορ 2-1 τον Ερμή Μελιγούς το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου.

Ο Μπαιρακτάρι στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι για το Λεωνίδιο με τον Γουόρντεν με ένα καταπληκτικό γκολ να κάνει το 1-1 στο 19ο λεπτό με τους ερυθρόλευκους να φτάνουν στην μεγάλη νίκη με τέρμα που σημείωσε ο Βερβεσός με πολύ ωραία προσπάθεια στο 76’.

Με την νίκη του αυτή το Λεωνίδιο προσπάρασε τον Ερμή Μελιγούς και πάτησε κορυφή όντας στο +1 δίνοντας τεράστιο ενδιαφέρον στην «μάχη» του τα΄τιλου στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα του Λεωνιδίου με τον Ερμή Μελιγούς καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ όπως το επιμελήθηκε ο Nigel Copage.

Λεωνίδιο: Γιαννούσης Κ., Γεωργίτσης, Λάτσης, Μπακάλης,Σαρρής, Τσιλέπης, Καλκανάκος, Μπαιρακτάρι, Βερβεσός, Μπαρμπόσα, Γιαννούσης Σ.

Ερμής Μελιγούς: Κατσιαούνης, Σεζίστα, Κοδέλλας, Ράλλιος, Σελλής, Στρέμπας, Τσάκα, Αδάμης, Γουόρντεν, Χαρμπαλής, Σαρανατόπουλος.

Οι χορηγοί είναι:

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Λεωνίδιο - Ερμής Μελιγούς 2-1


11 Σχόλια

ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟ!!! Πάμε γερά... Μήπως χρειαστεί η ομάδα κάποια ενίσχυση μεταγραφική; Ο δρόμος για το πρωτάθλημα είναι μακρύς και με πολλές παγίδες.

Κριμα γιατί μια υπέροχη εμφάνιση της μελιγου έτυχε να πέσει πάνω σε μια εχθρική διαιτησία.φαουλ εξω από την περιοχή και όχι πέναλτι.

Εσύ που γράφεις για διαιτησία είσαι μεγάλο τρολ. Τι τους έκανες ρε Λενιδαρα. Υγ. Την άλλη εβδομάδα πιάνει στον Πειραιά ενα καράβι από Γκάνα. Έχω πληροφορηθεί ότι θα πάνε από τη Μελιγού να φορτώσουν παίκτες. Να προσέξουν μόνο να έχουν χαρτια

Δες το βίντεο και σταματά να μπαμπαλιζεις γιατί πρέπει να έβλεπες άλλο αγώνα και δεν το έχεις καταλάβει.εχει η μελιού ομάδα 100 χιλιάδων Ε και γκρινιάζεις για διαιτησία.πηγαινε κρύψου σε καμία σπηλιά γιατί εκτίθεστε ανεπανορθωτσ

Εμένα πάντως για πέναλτι μου κάνει. Ξεκινά έξω από την περιοχή το τράβηγμα και σταματάει μέσα στην περιοχή (οριακά βέβαια). ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΊΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (ΕΙΤΕ ΦΆΟΥΛ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Η ΜΕΛΙΓΟΥ... ΕΙΤΕ ΠΕΝΑΛΤΙ) ΠΆΛΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ.

Μελιγού ακούς? Χωρίς Αμπάς πουθενά δεν πας! Γιατί δεν παίζει τώρα τελευταία ο παιχταράς? Αυτά που συμβαίνουν φέτος στο πρωτάθλημα ξεφτυλίζουν πρώτα την ΕΠΣ Αρκαδίας και μετά το χωριό της Μελιγούς! Μπράβο στο Λεωνίδιο για την προσπάθεια που κάνει φέτος.

Αδέλφια λίγο υπομονή. Έρχεται η ώρα σας. Μέχρι τέλους αυτή την φορά. Αφήστε τις εντυπώσεις και τα δήθεν. Έχετε ρεζιλευτει και ξεφτιλιστει ταυτόχρονα.

Προς ολους τους απανταχου φιλαθλους του Α Τοπικου...Οποιος και να νικησει,αφου δεν υπαρχουν τα φραγκα να ανεβει καμια ομάδα στην Γ εθνική, τι κοπανιεστε και μαλωνετε; Για το ποιός θα παρει πρωτάθλημα στο Α τοπικο;Τραβατε χαρειτε οσο μπορειτε λιγο ποδόσφαιρο κάι αφηστε το μισος και τον αλληλοσπαραγμο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.