Λάζαρε (Αβίντογλου), δεύρο… Γκολ!

Λάζαρε (Αβίντογλου), δεύρο… Γκολ!

Απρίλιος 02, 2024 - 20:10
2 σχόλια

Για τον Λάζαρο Αβίντογλου έχουμε γράψει πολλές φορές αλλά θα το επιχειρήσουμε ακόμα μια όχι μόνο για την είναι εξαιρετικός παίχτης, όχι μόνο γιατί είναι φανταστικός χαρακτήρας αλλά και γιατί μας δίνει παραδείγματα θέλησης με τον πιο ουσιαστικό τρόπο.

Ο «Λάζος» είναι πρώτος σκόρερ του Ηρακλή Βερβένων με δέκα τέρματα, είναι στους κορυφαίους σκόρερ της κατηγορίας και δείχνει πως ο χρόνος μπορεί να είναι αμείλικτος αλλά όταν η αγάπη για κάτι είναι μεγάλη τίποτα δεν μπορεί να σου στερήσει τις επιθυμίες.

Στα 42 του χρόνια ο Λάζαρος Αβίντογλου είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας των Βερβένων στην Α’ Αρκαδίας και με την παρουσία του κοσμεί το Αρκαδικό ποδόσφαιρο στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα με τον δικό του τρόπο.

Ξεκάθαρα λοιπόν ο Λάζαρος Αβίντογλου είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της εφετινής πολύ καλής πορείας του Ηρακλή Βερβένων στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΛΑΖΑΡΕ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΡΑΚΛΑΡΑ Είναι παίκτης κόσμημα για κάθε ομάδα! Τυχεροί που τον είχαμε για 2 χρόνια! Βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα λες και είναι δικό μας παιδί! Ευχόμαστε να είναι μαζί μας στα 100 χρόνια του συλλόγου γιατί τίμησε και με το παραπάνω την φανέλα! ΛΑΖΟ ΨΥΧΑΡΑ ΗΡΑΚΛΑΡΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.