Λαμπρόπουλoς: Προτεραιότητά μας, η δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου στη Μεγαλόπολη και η επέκταση της ΒΙΠΕ Τρίπολης (vid)

Λαμπρόπουλoς: Προτεραιότητά μας, η δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου στη Μεγαλόπολη και η επέκταση της ΒΙΠΕ Τρίπολης (vid)

Σεπτέμβριος 05, 2023 - 19:00
20 σχόλια

Για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και για το έργο που έχει κάνει ως αντιπεριφερειάρχης μίλησε σε συνέντευξή του στο ArcadiaPortal.gr ο κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος είναι αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων. Είναι πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι έχει διατελέσει χωρικός αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας για δύο χρόνια.

«Θεωρώ ότι έχω συμβάλει στο έργο της περιφερειακής αρχής και έχω βοηθήσει για να γίνουν έργα στην Αρκαδία τα οποία δεν είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια. Έχω μία ειλικρινή σχέση με τους Αρκάδες και είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει, έχοντας τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία για να μπορέσω να συμβάλλω στο να απορροφηθούν οι πόροι για έργα στην Αρκαδία», είπε ξεκινώντας την συνέντευξη ο κ. Λαμπρόπουλος.

«Ζητώ από τους πολίτες της Αρκαδίας να μου δώσουν την δυνατότητα, μαζί με τους συναδέλφους μου που θα εκλεγούμε με την παράταξη ''Η Πελοπόννησος Μπροστά'' και με περιφερειάρχη τον Δημήτρη Πτωχό, να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο και να κάνουμε το παραπέρα βήμα, για να μετατρέψουμε την Αρκαδία, σε ένα πρότυπο περιφερειακής ενότητας για την χώρα.

Σε ερώτησή μας για το αν αυτές οι εκλογές έχουν πολιτικό χρώμα, ο κ. Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι δεν είναι από αυτούς που κάνουν άλματα από τον έναν χώρο στον άλλον, πρεσβεύοντας ότι η συνέπεια είναι κάτι που κρίνεται και αξιολογείται θετικά

Στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάχης και εκ νέου υποψήφιος, μίλησε για το όραμα της παράταξης για την επόμενη περιφερειακή περίοδο, κατά την οποία η Πελοπόννησος θα μπορέσει να διαχειριστεί ευρωπαϊκούς πόρους, αλλά και έκανε και ειδική αναφορά στον επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» κ. Δημήτρη Πτωχό.

Τα τέσσερα χρόνια της θητείας του ο κ. Λαμπρόπουλος έφερε σε πέρας μεγάλα έργα, τα οποία είχαν μείνει πίσω, όπως τόνισε.

Παραδέχθηκε ότι τα έργα για την Μεγαλόπολη στη μεταλιγνιτική εποχή, έχουν μείνει πίσω. «Οι πόροι είναι πολλοί και πολλά είναι τα πράγματα που έπρεπε να είχαν γίνει, όπως η προσέλκυση επενδυτών.»

Στην επόμενη περιφερειακή περίοδο, η δημιουργία ενός επιχειρηματικού και βιομηχανικού πάρκου, η επέκταση της ΒΙΠΕ Τρίπολης και η παράκαμψη της Τεγέας και Άστρους αποτελούν κομβικής σημασίας άξονες

Μερικά από τα έργα που ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στους πολίτες της περιφέρειας με την παρούσα περιφερειακή αρχή, είναι η παράκαμψη των Δολιανών, η διαχείριση των απορριμμάτων με το έργο ΣΔΙΤ, και αλλά πολλά έργα που αναβάθμισαν τις υποδομές του Αρκαδικού αθλητισμού.

Υπολείπονται ακόμα έργα για τη βελτίωση του οδικού δικτύου, καθώς πρέπει και να δημιουργηθούν εκείνες οι υποδομές που θα προσελκύσουν επιχειρηματίες, και θα στηρίξουν τον τουρισμό, είπε ο κ. Λαμπρόπουλος, επισημαίνοντας κάποιες από τις παραλήψεις της τρέχουσας περιόδου.

Ζητάω από τον λαό της Αρκαδίας να μου δώσει μία ακόμα ευκαιρία, γιατί δεν είμαι από αυτούς που νομίζουν ότι οι καρέκλες μας ανήκουν ούτε από εκείνους που πιστεύουν ότι μπορούν να προσφέρουν για 4 θητείες. Δεν πολιτευόμαστε για να είμαστε στις καρέκλες γαντζωμένοι για πάντα, αλλά για να βοηθήσουμε

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη του Χ. Λαμπρόπουλου Αντιπεριφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιου


20 Σχόλια

Σίγουρα θα χάσεις ολόκληρες οικογένειες που σε στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές, γιατί τους απογοήτευσες. Επίσης σίγουρα δεν θα σε στηρίξουν οικογένειες που δεν σε είχαν στηρίξει. Άρα οι ψήφοι που θα πάρεις θα μειωθούν αισθητά. Τι νόμισες ότι θα είσαι αιώνιος εκεί που σε βάλαμε και θα κουνάς το δάκτυλο; ΟΧΙ αγαπητέ μας. Και αυτό όχι λόγω Πτωχού, αλλά καθαρά για την απαξιωτική συμπεριφορά σου.

Ο άνθρωπος του απόλυτου μπλα μπλα. Μιλάει για την παλαιοχουνη που είμαι έργο τατουάζ. Μίλα για την παράκαμψη δολιανων που έκανε τέσσερα χρόνια μα την φτιάξει και είμαι σκέτη καρμανιόλα Αδελφέ δεν πείθεις. Δεν τρώμε σανο

Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΔΟΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΔΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ , ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΤΕ .......

"Ο πολιτικός πιστεύει ότι η δουλειά του είναι να σώσει τον λαό!. Δεν τον σώζει, όταν εκλέγεται, γιατί μετά θα μείνει χωρίς δουλειά!!!".... Γ. Σουρής ...πριν 120-130 χρόνια!. Πόσο, μα πόσο, επίκαιρος!.

Εσείς κ. Λαμπρόπουλος με ποιον δήμαρχο της Τρίπολης νομίζετε ότι θα μπορούσατε να συνεργαστεί τε? Μια ερώτηση που ο Χρηστάκης ποτέ δεν θα απαντήσει

Τέτοιες ερωτήσεις θέλει ο γέρος να δεις πως θα του κοπούν τα ηπατα. Γιατί πολλά για αερολογίες ξέρει να μιλάει

Ο κύριος τίποτα...το απόλυτο μηδενικό... και θρασύτατος να ισχυρίζεται ότι η μονάδα στην παλιοχουνη ή η παράκαμψη Δολιανών είναι έργα δικά του...λες και απευθύνεται σε καφρους... άσε το υφακι και το δήθεν... νομίζει ότι είναι καρδινάλιος.... μαύρο λέμε

Πολύ μπλα. Το ίδιο παραμύθι. Κουρασες Χρήστο έφτασες σε σημείο την παλαιοχουνη να την παρουσιάζεις ως έργο δικό σας. Το ψέμα πάει σύννεφο. Τελικά φέρεσαι στα ψέματα σαν τον τζιουμη

Χρήστο με ποιον δήμαρχο θα ήθελες να συνεργαστείς ως αυριανός αντιπερειφεριάρχης? MΜανδρώνης και Λαμπρόπουλος τα ίδια κόσκινα!

Ο άνθρωπος της σχολής Βαρβιτσιώτη και των υπόλοιπων ....... Δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα, αντίθετα έχει το θράσος να καπηλεύεται έργα του Τατούλη

Παιδί του κομματκου σωλήνα. Αοσμος σαν την dolly το προβατο που γεννήθηκε από βιολογικές διεργασίες

Συχώρα τον Παναγιώτη, διαφορετικά μόνο στον ύπνο σου θα έβλεπες ότι καθόσουν σε καρέκλα της Περιφέρειας.

Μας απογοήτευσες Χρήστοοοοοοοοοοοοοο.Δεν εκμεταλλεύτηκες την ευκαιρία που σου δώσαμε να κάνεις κάποια σημαντικά έργα που έχει ανάγκη η Αρκαδία. Βασιστήκαμε στην επαγγελματική σου ιδιότητα, του Πολιτικού Μηχανικού, που ασκείς ιδιωτικά για χρόνια και θεωρήσαμε ότι η εκλογή σου είναι η ιδανικότερη γι’ αυτό το σκοπό.Ο συνάδελφός σου, ο Βερούτης, έκανε «παπάδες» στη Λακωνία,εσύ φαίνεται ότι έπαιρνες ικανοποίηση από το να περνάς στην Οικονομική Επιτροπή, που ήσουν πρόεδρος, μόνο τα εκατοντάδες έργα της Μεσσηνίας και τίποτα της Αρκαδίας (ΓΙΑΤΙ;;). Θα σε θυμόμαστε ως τον Αντιπεριφερειάρχη που πέρασε

Θα σε θυμόμαστε ως τον Αντιπεριφερειάρχη που πέρασε για δυο χρόνια από την Π.Ε. Αρκαδίας και δεν άφησε κάτι απτό στη περιοχή του, παρά μόνο αρνητικά συναισθήματα στη σκέψη μας. Δεν έπρεπε καν να μπεις στη διαδικασία να ζητήσεις πάλι τη στήριξη των Αρκάδων.

«τα πολλά άλλα έργα» ποια είναι Χρήστο; γιατί εμείς δεν βλέπουμε τίποτα στην Αρκαδία. μπορούσες να κάνεις πολλά πράγματα, προτίμησες όμως να κάνεις μόνο τα χατίρια του ανεκδιήγητου, που στόχος του ήταν και είναι μέχρι το τέλος της θητείας του να καταστρέψει και να αφανίσει κάθε τι Αρκαδικό και οποιοδήποτε εμπόδιο στα σχέδιά του. να δεχτούμε ότι δεν τον γνώριζες καλά, στην πορεία όμως που τον γνώρισες τι έκανες, απλά χόρεψες όπως σου χτυπούσε και ακολούθησες κατά γράμμα σαν καλός μαθητής τις υποδείξεις του. φέρεις μεγάλη ευθύνη για όσα διαδραματίστηκαν αυτά τα τέσσερα μαύρα χρόνια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.