Λαγός: Και τώρα… Κύπελλο και άνοδο στην Γ’ Εθνική (vid)

Λαγός: Και τώρα… Κύπελλο και άνοδο στην Γ’ Εθνική (vid)

Μάρτιος 24, 2024 - 19:18
4 σχόλια

Πανευτυχής για τον πρώτο του τίτλο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναρκαδικό εμφανίστηκε ο προπονητής του «τριφυλλιού» Σπύρος Λαγός λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με το Λεωνίδιο.

Ο 34χρονος τεχνικός τόνισε πως η κατάκτηση του τίτλου αποτελεί ένα συνολικό αποτέλεσμα όλων στον Παναρκαδικό πάνω στο πλάνο διετίας που είχε ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2022 φτάνοντας η ομάδα τώρα στον στόχο της.

Επίσης, ο Σπύρος Λαγός αναφέρθηκε ερωτηθείς και στον τρόπο που διαχειρίστηκε το βάρος του να είναι προπονητής του Παναρκαδικού σε μια τόσο ιδιαίτερη χρονική συγκυρία για τον σύλλογο με τον ίδιο να τονίζει όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τα εμπόδια που βρήκε μπροστά του ωστόσο όπως είπε μαζί με την διοίκηση και τους παίχτες

Ταυτόχρονα ο Σπύρος Λαγός έδωσε το σύνθημα ενόψει Κυπέλλου και των μπαράζ ανόδου που ακολουθούν λέγοντας πως είναι ακόμα δύο μεγάλοι στόχοι και επιπλέον θέτωντας ως ξεκάθαρο στόχο την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Επιπλέον, ο Σπύρος Λαγός με σεβασμό στην ιστορία του σωματείου απάντησε στην μεγάλη του θέληση να γίνει και αυτός ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα της ιστορίας με την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Λαγός: Αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς η κατάκτηση του πρωταθλήματος


4 Σχόλια

με 250 ατομα ο μεγαλος παναρκαδικος στις εξεδρες και κανει πρωταθλητισμο που πατε ρε τυρογαλα???

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.