Κύπελλο Αρκαδίας: Παναρκαδικός - Ηρακλής 2-0 (pics,vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Παναρκαδικός - Ηρακλής 2-0 (pics,vid)

Σεπτέμβριος 24, 2023 - 19:05
5 σχόλια

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θανάση Σαραντόπουλο ο Παναρκαδικός στο παιχνίδι της 2ης φάσης του Κυπέλλου Αρκαδίας νίκησε με 2-0 στο γήπεδο του τον Ηρακλή Βερβένων και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Θανάσης Σαραντόπουλος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας στο δεύτερο μέρος αρχικά με πλασέ από λίγο έξω από την περιοχή στο 49’ και στο 80’ με μια καταπληκτική προσπάθεια και κούρσα από το ένα τέρμα στο άλλο και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έγραψε το τελικό 2-0.

Ο Παναρκαδικός είχε την έλεγχο και τις ευκαιρίες με τον Ηρακλή να έχει ένα καλό πεντάλεπτο (74’-79) με δύο καλά σουτ που πέρασαν άου με τους πράσινους να φτάνουν στην νίκη και την πρόκριση.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα του Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στον Παναρκαδικό και τον Ηρακλή Βερβένων.

Παναρκαδικός: Κουντούρας, Τσακωνάκος, Δαύρος, Νάνος, Γιαννακούρας, Πλεμμένος, Παναγόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος, Μιχόπουλος, Σαραντόπουλος, Ξιφαράς.

Ηρακλής Βερβένων: Κυρίος, Κατσαρός, Χιώτης, Πουτσελάς, Αδάμης, Ζώης, Κακλαμάνος, Μέλλος, Τσεμπελής, Μπαιρακτάρι, Ζης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Παναρκαδικός - Ηρακλής 2-0


5 Σχόλια

5.... από Λεωνίδιο... στην αρχική ενδεκάδα.Η φωτογραφία , από τον πάγκο όλα τα λεφτά . Κρίμα τόσα παιδιά, από τα Βέρβενα να μένουν στο πάγκο.

22:23…Και ο πάγκος του Παναρκαδικού δεν πάει πίσω φίλε μου….νεα παιδιά θέλουν να παίξουν και δεν ασχολούνται μαζί τους

ρε αυτός που είναι στα βερβενα αρχηγός ελπίζω να έχει φύγει από το γήπεδο χόρτασε περπάτημα ο σαραντο πέρναγε δίπλα του και αυτός νόμιζε πέρναγε F16.xaaxaxxaa

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.