Κράτησε Αβίντογλου, Κακλαμάνο και Τσεμπελή ο Ηρακλής Βερνένων (pics)

Κράτησε Αβίντογλου, Κακλαμάνο και Τσεμπελή ο Ηρακλής Βερνένων (pics)

Ιούλιος 13, 2023 - 16:57
7 σχόλια

Ο σχεδιασμός του Ηρακλή Βερβένων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σε απόλυτη εφαρμογή το πλάνο που ξεκινά πρώτα από τις ανανεώσεις για ακολουθήσουν στην συνέχεια οι μεταγραφές.

Όπως έγινε επίσημα γνωστό οι Λάζαρος Αβίντολγου, Αλέξης Κακλαμάνος και Δημήτρης Τσεμπελής ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους «μπλέ» ενώ αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με άλλους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ.

Lazo is Here

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Βερβένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Αβίντογλου για την σεζόν 2023-24!

Ο Λάζαρος με την εμπειρία του από τις επαγγελματικές κατηγορίες αλλά και με την ηγετική του προσωπικότητα βοήθησε τα μέγιστα έτσι ώστε να επιτευχθούν οι περσινoί μας στόχοι.

Λάζο σου ευχόμαστε υγεία και να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι μας

Kakla is here

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Βερβένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξη Κακλαμάνο την σεζόν 2023-24 !

Ο Αλέξης αποτέλεσε ένα από τους βασικούς πυλώνες της περσινής επιτυχημένης πορείας μας και η ανανέωση του ήταν μονόδρομος.

Κάκλα σου ευχόμαστε υγεία και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας

Tsebe is here

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Βερβένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τσεμπελή για την σεζόν 2023-24!

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πολύ καλές και η συμφωνία αποτελούσε τυπικό κομμάτι για ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της ομάδας

Δημήτρη σου ευχόμαστε υγεία και να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι μας

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Ανανεώθηκε ο περσινός κορμός και έρχονται βόμβες από υψηλότερες κατηγορίες και πρωταθλήματα! Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο το Δσ και τον προπονητή για την σωστή δουλειά που κάνουν! Είμαστε μαζί σας ! Στόχος όλων στα 100 χρόνια το 2026 να έρθει κούπα στο χωριό. Πάμε παλικαριααα

Εκτός από τον... Τεμπέλη, που είναι, μιας ηλικίας,τα άλλα δύο παιδιά είναι λυκόπουλα. Τόπο στα νιάτα,, Μπράβο στον Ηρακλή.

3:47 τελικα ο μπαρλας σας εχει κανει και βλεπετε ακομα φανασματα.αυτος φταιει που δενα σας εστειλε στο Β περση που εβγαζε την μπαλα εξω......έτσι δεν ειναι χοντρε θυμασαι που έκλαιγε και παρακαλαγες?????

ΕΣΥ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΛΑ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!!ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΣ????ΠΑΤΩΣΕ ΤΟΥΣ Κ ΑΥΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

τι φάπα ρε φαντασμένε? όπου σε πέτυχα εφαγες διπλή φάπα...φέτος θα σε ρίξω κιόλας! σταμάτα να γράφεις ρε κλόουν μπαρλα το ανεκδοτο της χρονιάς θα είσαι και φέτος χαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.