Το κόστος των αποκριάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Τρίπολης και η «κόντρα» Τζιούμη - Μπουρτσουκλή στο ΔΣ

Το κόστος των αποκριάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Τρίπολης και η «κόντρα» Τζιούμη - Μπουρτσουκλή στο ΔΣ

Φεβρουάριος 21, 2024 - 10:53
6 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Όπως έγραψε χθες το Arcadia Portal, το τριήμερο της Αποκριάς θα γίνουν μεγάλες εκδηλώσεις στην Τρίπολη, και συγκεκριμένα το Colour Day Festival, το οποίο θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και στο οποίο θα τραγουδήσει ο Ηλίας Βρεττός. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν σε λίγη ώρα από την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ελένη Καρούντζου.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης το βράδυ η μείζων αντιπολίτευση ζήτησε απαντήσεις από τον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή σχετικά με το κόστος των αποκριάτικων εκδηλώσεων για τον Δήμο Τρίπολης. Ως προς τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, ο κ. Μάκης Μπουρτσουκλής, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Τ΄ριπολη - Ενωμένοι Μπροστά», ο οποίος είναι μέλος της Δημοτικής Επιτροπής, η συνεδρίαση της οποίας είχε προηγηθεί για το κόστος των αποκριάτικων εκδηλώσεων, είπε, κατ' αρχάς, ότι είναι θετικό το γεγονός ότι ήρθαν νωρίς οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Δημοτική Επιτροπή και υπογράμμισε ότι το κόστος είναι υπερβολικό.

Ο κ. Τζιούμης απάντησε ότι το κόστος για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις είναι ίδιο με το περσινό, περίπου 60.000 ευρώ. «Πέρυσι, επειδή δεν είχαμε κάνει εκδηλώσεις για τρία χρόνια, είχαν μια επιτυχία πολύ σημαντική, για τους πολίτες και τους επισκέπτες οι εκδηλώσεις. Τόσο κόσμο στην πλατεία Άρεως πρώτη φορά είδα στη ζωή μου. Αυτή τη στιγμή, έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία οι φωτογραφίες που βγάζει ένας επισκέπτης και τις ανεβάζει στα κοινωνικά δίκτυα, παρά να βάλεις μια διαφήμιση. Αυτό είναι για μένα η πιο σημαντική διαφήμιση. Σκοπός είναι οι άνθρωποι που συμμετέχουν, να είναι οι διαφημιστές μας. Το κόστος ίδιο με το περσινό, δεν είναι υπερβολικό, όσο μπορούμε θα το διαφημίσουμε από τα κοινωνικά δίκτυα. Με τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, του Πάσχα και της Αποκριάς, η Τρίπολη μπαίνει στον χάρτη», είπε ο κ. Τζιούμης.

Ο κ. Μπουρτσουκλής στάθηκε στο κόστος της συναυλίας, λέγοντας ότι 37.000 ευρώ για μία συναυλία χωρίς τα ηχητικά είναι πολλά χρήματα και για αυτόν τον λόγο η παράταξή του ψήφισε «παρών» στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής.

Το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια το πρακτικό της συνεδρίασης  της Δημοτικής Επιτροπής για το κόστος των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

 

 


6 Σχόλια

Τόσο πολύ πείραξε την κυρία Καρούτζου ότι πολύ σωστά η μειοψηφία ζήτησε ανάλυση των εκδηλώσεων για να δει αν το ποσό δικαιολογείται;Οποίος διαβάσει σωστά τις στιχομυθίες μόνο αυτό διευκρινίζουν.

Ουγγαρέζος και Βρεττος λέει. Αυτούς πλέον τους έχει ξεχάσει κι η μάνα τους ρε. Δήμαρχε με 5 μέρες το χρόνο που γεμίζει η πλατεία του Άρεως δε γίνεται δουλειά. Παρτο χαμπάρι.

@17:53 εσύ μην πας. Ή περιμένε να φέρει ο Σμυρνιώτης τους Scorpions

Απορώ με μερικούς . Κάνετε κριτική για κάτι που πάει να κάνει ο δήμαρχος και να ξεχαστούμε λίγο απο την βουβή καθημερινότητα μας . Αν δεν έκανε πάλι κριτική θα κάνατε . Απορώ πραγματικά με μερικούς τι ακριβώς θέλετε αφού το ένα σας βρωμάει και το άλλο σας ξυνίζει ;;;;;

18:30 μην παραμυθιάζεται απο τους τίτλους των αναρτήσεων που το μονο σκοπό έχουν να τραβήξουν αναγνώστες και σχόλια . Αν δεις όλη την τοποθέτηση του κ Μπουρτσουκλη και Οχι απομονωμένες εκφράσεις δίνει τα εύσημα στην δημοτική αρχή που έφερε εγκαίρως τις εκδηλώσεις τους παροτρύνει να αρχίσουν άμεσα την διαφήμιση και τους προτρέπει να παίρνουν καλλίτερες προσφορές όπως θα έκαναν αν πλήρωναν απο την τσέπη τους . Αυτη ειναι η ουσία και η δουλειά της αντιπολίτευσης . Ολα τα αλλα ειναι για εσωτερική κατανάλωση .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.