Κώστας Βλάσης: Πρέπει να σταθούμε δίπλα στον Αστέρα

Κώστας Βλάσης: Πρέπει να σταθούμε δίπλα στον Αστέρα

Σεπτέμβριος 11, 2017 - 09:06
3 σχόλια

Ο Κώστας Βλάσης με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε αναφορά για το κακό ξεκίνημα του Αστέρα Τρίπολης

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο ο ΑΣΤΕΡΑΣ μας. Στεναχωρηθήκαμε για δύο αποτελέσματα οι πιστοί οπαδοί του, οι απανταχού Αρκάδες. Όμως σε αυτές τις στιγμές πρέπει να σταθούμε δίπλα στην Ομάδα μας - ΟΛΟΙ. Με αγάπη, με υπομονή,με την στήριξη που χρειάζεται και της αξίζει. Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί της ξέρουν, ασφαλώς, τι πρέπει να γίνει, θα βρουν το κατάλληλο φάρμακο, όπως εξάλλου έχουν κάνει κι άλλες φορές.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων χρόνων στην Αρκαδία, δίνει δουλειά σε δεκάδες οικογένειες! Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φίλαθλοι θα φέρουμε και πάλι, σύντομα, την ομάδα μας εκεί που της πρέπει, εκεί που την θέλουμε.

Προηγούμενο άρθρο
Έρχεται η... ΕΡΤ4;

3 Σχόλια

για να μη τρελαθουμε τελειως ,εμεις δεν περνουμε τπτ απο τους ιδιοκτητες κωστακη μου,να πας εσυ να σταθεις διπλα τους,με αυτα που κανουν εδω και δυο χρονια ,απο την tv και πολυ τους ειναι !!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.