Κορωνοϊός: Στην Αθήνα το κρούσμα που «χρεώθηκε» στην Αρκαδία

Κορωνοϊός: Στην Αθήνα το κρούσμα που «χρεώθηκε» στην Αρκαδία

Αύγουστος 03, 2020 - 14:07
2 σχόλια

Για το κρούσμα κορωνοϊού που «χρεώθηκε» στην Αρκαδία μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος σε δηλώσεις του, την Δευτέρα 3 Αυγούστου.

Ο κ. Λαμπρόπουλος ξεκαθάρισε ότι η καταγραφή των κρουσμάτων δεν έχει να κάνει με τον τόπο κατοικίας του ασθενή, αλλά με τον τόπο που είναι καταγεγραμμένοι και εκεί που είναι ο αριθμός φορολογικού τους μητρώου και όχι εκεί που δραστηριοποιούνται ή μένουν.

Η Αρκαδία είναι πάρα πολύ καλά από πλευράς κορωνοϊού.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε χθεσινή της ανακοίνωση η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας ανακοίνωσε ότι πέντε νέα κρούσματα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ειδικότερα τρία κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κορινθίας εκ των οποίων ένα εισαγόμενο, ένα κρούσμα στην Π.Ε. Αρκαδίας και ένα κρούσμα σε εισαγόμενο περιστατικό με προορισμό την Π.Ε. Λακωνίας όπου και δηλώνεται.

Όσον αφορά την περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας, πράγματι , υπάρχουν τρία κρούσματα, δύο από τα οποία είναι γνωστά και αφορούν ηλικιωμένους που νόσησαν και τώρα έχουν αποθεραπευτεί καθώς και   ένα νέο εισαγόμενο.

Ο ασθενής  λοιπόν που διαγνώστηκε με κορωνοϊό όπως  ανακοινώθηκε την Κυριακή 2 Αυγούστου, δεν διαμένει στον νομό, αλλά στην Αθήνα και το κρούσμα καταγράφηκε στην περιφέρεια λόγω της καταγωγής του από την περιοχή.

Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης παρακάλεσε τους συμπολίτες του να συνειδητοποιήσουν ότι ο κορωνοϊός είναι εδώ,  δεν έχει περάσει έτσι όλοι θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι του εαυτού μας και έναντι των άλλων συμπολιτών μας να παίρνουμε τα μέτρα ασφαλείας ακόμα και να αυτά μερικές φορές είναι δυσάρεστα την καλοκαιρινή περίοδο.

Aκολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο κ. Λαμπρόπουλος για το κρούσμα που καταγράφηκε στην Αρκαδία


2 Σχόλια

Το λερωσατε το βρακακι σας ολοι εσεις που λεγατε οτι ολα ειναι μουφα?Εσεις ειστε και οι πρωτοι που θα χωθειτε πρωτοι μεσα.

Πού να δεις πώς λερώνουν το βρακί τους όταν φτερνίζεται κάποιος δίπλα τους! Ξαφνικά ο ιός γίνεται πραγματικός!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.