Κορωνοϊός: «Άνοδος» στην Αρκαδία με 19 νέα κρούσματα

Κορωνοϊός: «Άνοδος» στην Αρκαδία με 19 νέα κρούσματα

Μάρτιος 31, 2021 - 17:41
7 σχόλια

Δεκαεννέα νέα κορύσματα κορωνοϊού κατέγραψε ο ΕΟΔΥ στην Αρκαδία το τελευταίο εικοσιτετράωρο. 

Τα αποτελέσματα των τεστ ανακοινώθηκαν περίπου στις 17:30 το απόγευμα της Τετάρτης 31 Μαρτίου.

Ακόμα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 121 νέα κρούσματα του ιού στην Αχαΐα, 16 στην Αργολίδα, 31 στην Ηλεία, 43 στην Κορινθία, δέκα στη Λακωνία και οκτώ στη Μεσσηνία.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Καθίστε σε πλατείες και παγκάκια με τον καφέ στο χέρι και κατεβασμένες μάσκες κι αν πέσουν τα κρούσματα να μου σφυρίξετε κλέφτικα!!!! Πρόστιμα πέφτουν ή λυπόμαστε το γνωστό του φίλου μας????

@ 20:46 κρύψου στην τρυπούλα σου ζαγαρακι μου και να μας κοιτάς που πίνουμε ποταρες!!!!!!!!!

@21:25 δεν χρειάζεται να κρύβεσαι στην τρυπούλα σου. Να πιεις και τον καφέ να πιεις και το ποτό σου. Απλά να τηρείς να στοιχειώδη. Όχι ο ένας πάνω στον άλλον (τήρηση αποστάσεων) και να φοράς μάσκα. Αυτά γιατί δεν μπορείς να τα κάνεις; Τόσο δύσκολο σου είναι;

1.49 Προφανώς και του είναι δύσκολο. Εύκολο είναι να πίνεις φρέντο ή ποτό και ταυτόχρονα να καπνίζεις; Πόσες φορές να την ανεβοκατεβάσεις πχια αυτή την έρμη τη μάσκα; Είμαστε τώρα για τέτοια κούραση και περιττές κινήσεις; Επομένως, η μάσκα στηρίζει το προγούλι και όλα καλά για τον βλαχάκο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.