Κολλίντζας - Μπουζαλά: Οι Αρκαδικές φωνές της ΕΡΤ που μας εμπνέουν

Κολλίντζας - Μπουζαλά: Οι Αρκαδικές φωνές της ΕΡΤ που μας εμπνέουν

Σεπτέμβριος 21, 2021 - 14:37
2 σχόλια

Ο Τάσος Κολλίντζας και η Έλενα Μπουζαλά διαγραφούν εδώ και χρόνια τη δική τους ξεχωριστή πορεία στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Μάλιστα, εδώ και μερικά χρόνια αποτελούν τις αρκαδικές φωνές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης.

Και οι δύο με εφόδια την πολλή δουλειά, τη συνέπεια και το ήθος έχουν καταφέρει με την αξία να τους να έχουν καθιερωθεί στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας στη χώρα μας.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου του επίσης δημοσιογράφου Σταυρού Κουκάκη με τίτλο «Το Ταξίδι Των Αναμνήσεων», ο Τάσος Κολλίντζας και η Έλενα Μπουζαλά επανέφεραν μνήμες στο μυαλό τους από την πόλη στην οποία μεγάλωσαν με κοινό σημείο αναφοράς το ΔΑΚ Τρίπολης.

Ο Τάσος Κολλίντζας για μία ακόμα χρονιά είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της ιστορικής «Αθλητικής Κυριακής». Η Έλενα Μπουζαλά αυτή τη σεζόν δεν είναι στο πλευρό του αλλά παραμένει σταθερά στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης τόσο στην τηλεόραση της ΕΡΤ όσο και στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Όλη αυτή η διαδρομή τους στον χώρο της δημοσιογραφίας δύο δικών να μας παιδιών, δύο ανθρώπων της διπλανής πόρτας, θα λέγαμε, είναι προφανές πως γεμίζει με υπερηφάνεια ολόκληρη την πόλη και επιπλέον δίνει ερεθίσματα και κίνητρα σε πολλά νέα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρα τους μέσα στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Ο Τάσος Κολλίντζας και η Έλενα Μπουζαλά αποτελούν δύο εξαιρετικά παραδείγματα πηγής έμπνευσης για όποιον βρίσκεται στον χώρο, και ιδιαίτερα για τους νεότερους, για να τους παρακολουθήσουν με προσοχή έτσι ώστε να βελτιωθούν και να γίνουν καλύτεροι, παίρνοντας σημαντικά εφόδια για τη δουλειά τους.

Ασφαλώς εκτός του Τάσου Κολλίντζα και της Έλενας Μπουζαλά η «αρκαδική παροικία» της ΕΡΤ έχει ακόμα έναν άξιο δημοσιογράφο από την Τρίπολη, τον Βασίλη Μπακόπουλο, που και αυτός έχει βάλει το δικό του στίγμα μέσα από τις μεταδόσεις του.

Η Αρκαδία και η Τρίπολη έχουν την ευτυχία να διαθέτουν κορυφαίους αθλητικούς δημοσιογράφους, με την ΕΡΤ να έχει ασφαλώς τη δική της αρκαδική φωνή από τον Τάσο, την Έλενα και τον Βασίλη.

Όπως είπε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο ΔΑΚ Τρίπολης στην σπουδαία βραδιά του βιβλίου του Σταυρού Κουκάκη - βρείτε ένα καλό παράδειγμα και ακολουθήστε το - και ναι, αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν ένα υπέροχο παράδειγμα για όποιον θέλει από την πόλη και τον νομό μας να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία.

Ευχή μας, να συνεχίσουν να μας εμπνέουν και να έχουν αμέτρητες επιτυχίες.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

μη τρελαθουμε κιολας. οποιος ακουσει τρια πουλακια καταλαβαινει ποσο μεσον κυριαρχει στη χωρα. τιποτα χειροτερο!!!!!!!

Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό, ίσα ίσα που τους συμπαθώ και εκτιμώ τη δουλειά τους. Μια γνώμη μόνο θα πω. Νομίζω ότι η πρόταση : " είναι προφανές πως γεμίζει υπερηφάνεια ολόκληρη την πόλη " είναι μια υπερβολή. Κι αυτό διότι θεωρώ πως η έννοια της λέξης υπερηφάνεια υπερβαίνει την, έστω και επιτυχημένη,επαγγελματική πορεία δύο ανθρώπων. Ειδικά όταν αναφερόμαστε σε μια ολόκληρη πόλη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.