Κοιτάζει Λόπεθ ο Αστέρας

Κοιτάζει Λόπεθ ο Αστέρας

Μάιος 11, 2016 - 11:34
1 σχόλια

Ένα ακόμα όνομα που έρχεται στο φως της δημοσιότητας για επικείμενο ενδιαφέρον για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης είναι αυτό του Μανουέλ Σάντσεθ Λόπεθ από την Ισπανία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ο Μανουέλ Σάντσεθ Λόπεθ που αναμένεται να μείνει ελεύθερος  το επόμενο διάστημα από την Οσασούνα όπου και αγωνίζονταν την περσινή χρονιά φέρεται να απασχολεί τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος εξετάζει προσεχτικά την περίπτωση του.

Ο 28χρονός άσος προέρχεται από μία ιδιαίτερη γεμάτη χρονιά καθώς σε 21 παιχνίδια με την φανέλα της Οσασούνα στη Segunda Division ξεκίνησε και τελείωσε ως βασικός 14 φορές ενώ στα υπόλοιπα μπήκε ως αλλαγή.

O Μανόλιν όπως τον φωνάζουν αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής είτε ως αμυντικός χαφ είτε ως εσωτερικός μέσος εσωτερικός μέσος, είναι αριστεροπόδαρος, και φημίζεται για το δυναμικό του παιχνίδι του πράγμα το οποίο και τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια στην Ισπανία.

Από κει και πέρα σε ότι έχει να κάνει με τον Αστέρα Τρίπολης προτεραιότητα είναι ξεκαθαρίσει το ποιοί επιπλέον θα αποχαιρετήσουν την ομάδα ρόστερ κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το Σάββατο (15/5) που τελειώνουν οι προπονήσεις για να ξεκινήσει αμέσως μετά ο μεταγραφικός σχεδιασμός και η συμπλήρωση των κενών του ρόστερ.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.